Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Üdv!
Lenne egy valószínű nem ide illő kérdésem, de lehet, hogy tudnátok tippet adni:
Szóval behalt a notink, és egyenlőre le akarjuk szívni a winyóról az adatokat (winyó az egészséges), de nem vagyok tisztában azzal, hogy azon a winyón az Ultra-Ata csatlakozó ugyanakkora-e mint a nagyobb asztali HDD-k Ultra-Ata csatija, és ha kisebb, akkor milyen átalakító létezik hozzá? Mármint nekem van egy Ide-s külső (usb2-es) rekkem ami asztali hdd-khez való, és mondjuk arra szeretném rácsatlakoztatni, csak nemtudom, hogy a csati az egyezne-e.. Vagy kell valami átalakító? (A boltban ajánlottak notis hdd-khez illő külső rekket, de ha van olcsóbb átalakító, amivel bele tudom rakni a nagyobb rekkembe, akkor úgy is jó) Sajnos nincs itt előttem a kisvinyó, de annyit tudok róla, hogy seagate-ultra ata-20Gb..
Remélem gyenge szakértelmemmel sikerült nagyjából felvázolnom mire akarok kilyukadni.. Előre is köszi a segítséget.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest