Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Átlagos feladatokra használom. Amíg nem volt táblagép-telefon hibridem, addig ezt cipeltem éveken át napi szinten az egyetemre, buszon ezen írtam a beadandókat (
), illetve az egyetemen gyorsan meg tudtam nézni az ETR-t, ma meg már a Neptunt. Amióta phabletem van már ritkábban viszem magammal, főleg ha gépelni kell valamit. A billentyűzetét kimondottan szeretem. A gép méretéhez képest hatalmasak a billentyűk, számomra kényelmes volt rajta gépelni. 
Manapság szoktam azt érezni rajta, hogy több megnyitott weblap esetén kissé lassú. Amúgy jól kiszolgált eddig. A megvétele után telepített Windows 7 három évig ment rajta minden gond nélkül és abban a három évben különösen sokat használtam, mert a HD Sentinel 400 nap feletti összes üzemidőt jelzett a merevlemezre mikor SSD-re cseréltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- További aktív témák...
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), illetve az egyetemen gyorsan meg tudtam nézni az ETR-t, ma meg már a Neptunt. Amióta phabletem van már ritkábban viszem magammal, főleg ha gépelni kell valamit. A billentyűzetét kimondottan szeretem. A gép méretéhez képest hatalmasak a billentyűk, számomra kényelmes volt rajta gépelni. 
Pyttawrx