Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Dell XPS #9703 üzenetére
Átlagos feladatokra használom. Amíg nem volt táblagép-telefon hibridem, addig ezt cipeltem éveken át napi szinten az egyetemre, buszon ezen írtam a beadandókat (
), illetve az egyetemen gyorsan meg tudtam nézni az ETR-t, ma meg már a Neptunt. Amióta phabletem van már ritkábban viszem magammal, főleg ha gépelni kell valamit. A billentyűzetét kimondottan szeretem. A gép méretéhez képest hatalmasak a billentyűk, számomra kényelmes volt rajta gépelni.
Manapság szoktam azt érezni rajta, hogy több megnyitott weblap esetén kissé lassú. Amúgy jól kiszolgált eddig. A megvétele után telepített Windows 7 három évig ment rajta minden gond nélkül és abban a három évben különösen sokat használtam, mert a HD Sentinel 400 nap feletti összes üzemidőt jelzett a merevlemezre mikor SSD-re cseréltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest