Hirdetés
- Mini-ITX
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Philips LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
szabonagyur #9420 üzenetére
A cache dolgot mar nagyreszt megolddottam windowsos beallitassal nem utorrentel mert az alol elfogy memoria es lefagy. A nagyobb problema akkor jon amikor masolnek ra vagy rola v filmet neznek. 1 mar megneztem sentinellel kb 1 eve hasznalom kulsokent es 58%
Ssdt 1 eve vettem azt irta 100% es irt adatmennyiseg 11 tera
Most h szoba kerult a sentinel erdekelne mennyit bir irasilag 1 ssd atlagosan Az enyem pont 1 830as Sam semmi baja de nem tudom ez a 11 TB sok v keves v atlagosnak szamit 1 ev utan.A hdd 1 ev alatt 2 volt formazva 1 mikor vettem ssdt meg 1 system reinstallnal.
Egy formazas es toredezettseg mentesites talan segitene rajta?
Masik kabelem nincs hozza a regi hdd mas csatlakozoju. Lehet kabel baja van h meg a usb 2 sem hozza vagy az a 58% annyira siralmas h neha nem megy neha meg igen? Nem igazan ertek ezekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Tesla topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Posta, csomagküldés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Óra topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- MacBook White unibody eladó töltőárban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest