Hirdetés
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Fujifilm X
- LG LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
A cache dolgot mar nagyreszt megolddottam windowsos beallitassal nem utorrentel mert az alol elfogy memoria es lefagy. A nagyobb problema akkor jon amikor masolnek ra vagy rola v filmet neznek. 1 mar megneztem sentinellel kb 1 eve hasznalom kulsokent es 58%
Ssdt 1 eve vettem azt irta 100% es irt adatmennyiseg 11 tera
Most h szoba kerult a sentinel erdekelne mennyit bir irasilag 1 ssd atlagosan Az enyem pont 1 830as Sam semmi baja de nem tudom ez a 11 TB sok v keves v atlagosnak szamit 1 ev utan.A hdd 1 ev alatt 2 volt formazva 1 mikor vettem ssdt meg 1 system reinstallnal.
Egy formazas es toredezettseg mentesites talan segitene rajta?
Masik kabelem nincs hozza a regi hdd mas csatlakozoju. Lehet kabel baja van h meg a usb 2 sem hozza vagy az a 58% annyira siralmas h neha nem megy neha meg igen? Nem igazan ertek ezekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lexus, Toyota topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx