Új hozzászólás Aktív témák
-
uniqm1
tag
válasz
Thunderzolee #9217 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Csak este tudom megnézni, de úgy rémlik nekem is, hogy GMA4500. Sejtettem, hogy ez lesz a szűk keresztmetszet. Nincsenek óriási elvárásaim a grafikával kapcsolatban (a pc-mben is csak integrált van, bár azért az más kategória - i3-2105 proci HD3000 IGP - azon közepes beállításokkal teljesen jól megy a wot). Tömörített textúrával, effektek nélkül korábban elvoltam a laptoppal is, de most a legutóbbi frissítésnél valamit változtathattak a grafikus motoron, mert kb. játszhatatlan lett (5-7 FPS átlagban, míg korábban 10-15 körül volt, ami szintén nem sok, de még használható).
Ezek fényében teljesen értelmetlen a procicsere, vagy valamennyi javulás (FPS növekedés) azért várható lehet egy gyorsabb cpu-val?
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest