Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ducsidu
senior tag
Sziasztok!
Van egy HP 630-am (az i3 380m-mel szerelt változat) amiben memóriát szeretnék bővíteni.
A CPU-Z szerint 2 slot van a RAM-nak, az egyikben van egy 2 GB-os DDR3-as, 800 MHz-es Samsung modul, a másik üres.
Ez az információ gondolom nem elég, nem értek hozzá, légyszíves írjátok le, hogy még mik kellenek.Még 2 GB-ot szeretnék hozzá. Az első posztban ajánlották a Kingston oldalát, ott megnéztem, erre a típusra ezt adta ki: [link]
Nekem jónak tűnik, bár magasabb az órajele, de nem hiszem, hogy ez akadály. Holnap már meg kellene vennem, így tényleg jó lenne ez, csak gondoltam először rákérdezek, hogy biztos menni fog-e.A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Apple MacBook
- Revolut
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest