- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
Akkor elnézést, nem láttam a gép adatlapján ezt az infót. Ebben az esetben tényleg nem kell semmi, nem szóltam
PAtr0n: Szoktak notebook-ba nagyobb felbontású kijelzőt tenni. Ha a csatlakozó megegyezik, elvileg meg tudod oldani. De ne csak felbontást nézz, keress rá a típusra, hátha írnak valamit róla. Ha véletlenül kiderül, hogy vacak a színe, vagy a betekintési szög nullával egyenlő, rosszabbul jársz, mint ha az eredetivel megegyezőt vennél. Vagy olyat csinálhatsz, hogy megnézed, hányat adott már el ebből a kijelzőből az eladó, majd az értékelésénél rákeresel a termék nevére. Türelemjáték mire meglesz, de megéri elolvasni, mit írtak az előző vevők. Ha nincs szerencséd, akkor privátként jelölte meg és nem látod a termék nevét az értékelésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged