Új hozzászólás Aktív témák
-
Biliskmer
aktív tag
Szevasztok!!
Lenne egy kérdésem, de nem tudom, hogy melyik forum is kell nekem, ezért ha rossz helyen vagyok szóljatok.
Havernak van egy két éve vásárolt Acer TimelineX 3820TG notija.
Meséltem neki a nemrég PH megjelent mSATA SSD teszt eredményét.
Arra jutottunk ,hogy szeretne a notiba egyet, de van egy pici gond ezzel.A notiban mindössze 1 db mSATA/Mini PCI Express csati van (ami jelenleg a wifi modul helye, nem szivesen venné ki, a wifi azért hasznos...), mivel optikai meghajtó nincs ezért a merevlemez rögzítő keret sem alternatíva.
Viszont a notiban ki van hagyva a hely egy második mSATA/Mini PCI Express csatinak, csak magát a csatolót nem forrasztották be.Ismertek valakit aki megfelelő felszereléssel igényesen be tudna forrasztani egy csatit?
Az alaplapot elnézve a csatihoz el van vezetve aminek kell, csak a foglalat hiányzik.(vásárláskor 250k-s noti, és lespóroltak egy csatit )
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TV antenna és jelerősítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- DELL, HP, Lenovo dokkolók
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest