Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgyvisk
friss újonc
Egy megtörtént dolog amit ha nem velem történik nehezen hinnék el.
Két évvel ezelőtt vettem egy laptopot,amiről használat közben kiderült hogy nem helyesen működik ,/a ventilátor nem eleget hűtött s emiatt a processzor nagyon lelassult/ emiatt visszzaküldtem reklamációra. Pár hét múlva visszaküldték hogy megjavították.Sajnos ez a probléma újra és újra jelentkezett. Meguntam a cirkuszt az állandó reklamálásokkal és közben arra is fény derült hogy nekem mint vállalkozónak csak egy év jótállást adnak Szlovákiában. Odaadtam a lányomnak,aki külföldön tanul. Egy idő elteltével persze ő is beleúnt a javíttatási tortúrákba.Még a második év eltelte előtt ő is odaadta egy német barátjának aki úgy gondolta hogy meg tudja javíttatni és használja majd. Nem egy olcsó gépről lévén szó ,inkább felsőkategóriásnak mondható HP Spectre x360 gépről,a legnagyobb meglepetése a németek hozzáállása volt.Tisztességesen bevallották hogy ez a gép javíthatatlan és felajánlották hogy vagy visszaadják a pénzt /2000eurót/ vagy abban az értékben választhat egy új gépet.Mennyivel tisztességesebb hozzáállás mint nálunk.
A történet kapcsán elgondolkodtam azon hogy ugyanaz a gyártó más más országokban az únión belül eltérő feltételekkel árusítja a gyártmányait? Vagy esetleg arról van szó hogy a szegényebbeket jobban ki lehet fosztani mert úgy sem tudnak semmit tenni a nagy amerikai világcég ellenében? A mi környezetünkben ugyanis ez az ár negyedéves átlagkeresettel ér fel.A fiú honában pedig hét vagy nyolc napos átlagkeresetéből tudta volna ezt a gépet megvásárolni.Nem tudom mit gondoljak igazában erről? Szóljatok hozzá ha van hasonló tapasztalatotok.Vagy netán ez csak egy véletlen játéka velem a sorsnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest