- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
válasz
Pyttawrx #14124 üzenetére
Hát nem hideg. Úgy csináltam először, hogy levettem az alját, és fogdostam a hűtőt, először kb mintha vasaló lett volna, aztán a nagy hőfok miatt nekiállt pörögni a venti, és utána már hozzá is tudtam nyúlni, szóval mikor nekiáll pörögni hűt, tehát a hőcső csak nem sérült. Meg elég jó egy üzleti gép, viszont használtan vettem és az előző pasztázás az valami siralmasan nézett ki.
Most megküldtem még egy teszttel. Alapból elég hígnak tűnt ez a paszta, és szerintem konkrétan szétolvadt a hűtő és a proci közt. Ugyan is az előbb még egykét perc kellett, most pedig kb 15 másodperc után lekapcsolt a gép...ez így nagyon nem jó, remélem csütörtökön érkezik a cucc, addig nem merem terhelni, újra meg nem pasztázom ezzel, mert alaplapig kell bontani a laptopot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Facebook és Messenger
- Mobil flották
- EAFC 25
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest