Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
válasz
Pyttawrx #14124 üzenetére
Hát nem hideg. Úgy csináltam először, hogy levettem az alját, és fogdostam a hűtőt, először kb mintha vasaló lett volna, aztán a nagy hőfok miatt nekiállt pörögni a venti, és utána már hozzá is tudtam nyúlni, szóval mikor nekiáll pörögni hűt, tehát a hőcső csak nem sérült. Meg elég jó egy üzleti gép, viszont használtan vettem és az előző pasztázás az valami siralmasan nézett ki.
Most megküldtem még egy teszttel. Alapból elég hígnak tűnt ez a paszta, és szerintem konkrétan szétolvadt a hűtő és a proci közt. Ugyan is az előbb még egykét perc kellett, most pedig kb 15 másodperc után lekapcsolt a gép...ez így nagyon nem jó, remélem csütörtökön érkezik a cucc, addig nem merem terhelni, újra meg nem pasztázom ezzel, mert alaplapig kell bontani a laptopot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Autós topik
- PlayStation 5
- iGO Primo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Hálózati / IP kamera
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest