Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee #13967 üzenetére
35 W TDP-s a jelenlegi processzor is (T4500), amit T9600-ra cserél, másrészt meg nem, nincsenek ugyanott teljesítményben, érezhetően gyorsabb egy T9400 pl. egy P8600-nál. Azért az a dupla méretű L2 cache számít egy kicsit..A fenti cserét én két Thinkpad T500-on is elvégeztem, nem érzékeltem egyik esetben sem, hogy számottevően jobban melegedne a gép a T9400-as procitól.
A P9*** felérne a T9*** széria hasonló órajelű darabjaival, de az nem kétezer forintos tétel, mint a P8600.
A proci fogyasztásának leszorítására vannak szoftveres lehetőségek (pl. volt Logout-on jó pár éve cikk az RMClock-ról, hogy csak egy példát említsek: [link]), a 35 W TDP sem jelent amúgy óriási fogyasztást/hőtermelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged