Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee #13967 üzenetére
35 W TDP-s a jelenlegi processzor is (T4500), amit T9600-ra cserél, másrészt meg nem, nincsenek ugyanott teljesítményben, érezhetően gyorsabb egy T9400 pl. egy P8600-nál. Azért az a dupla méretű L2 cache számít egy kicsit..A fenti cserét én két Thinkpad T500-on is elvégeztem, nem érzékeltem egyik esetben sem, hogy számottevően jobban melegedne a gép a T9400-as procitól.
A P9*** felérne a T9*** széria hasonló órajelű darabjaival, de az nem kétezer forintos tétel, mint a P8600.
A proci fogyasztásának leszorítására vannak szoftveres lehetőségek (pl. volt Logout-on jó pár éve cikk az RMClock-ról, hogy csak egy példát említsek: [link]), a 35 W TDP sem jelent amúgy óriási fogyasztást/hőtermelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest