Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dethroner
üzenetére
Szerintem nem jársz jobban a 3 vagy 4 magos processzorral.
Amikre használni akarod a gépet, azok nem használnak 2 magnál többet.
Se a böngésző, se a médialejátszó, pláne az office.A 3-4 magos processzorok órajele viszont alacsonyabb, mint a kétmagos processzoroké.
Nem véletlenül linkeltem be a táblázatot az S1G4-es CPU-król:
wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_mobile_microprocessors#Athlon_II_2Emlékszek amúgy ezekre a P3százas processzorokra, ami a te gépedben is van. Telepítettem akkoriban pár gépet vele, de ki nem állhattam viszonylagos lassúsága miatt. Nem is javasoltam megvételre senkinek se ilyennel szerelt notit, mivel az ezzel párhuzamosan kapható Inteles gépek rendre gyorsabbak voltak, illetve azokba lehetett tenni gyorsabb processzorokat is, amik a hirdetésekben bőven kaphatók voltak; de ezekhez az AMD-khez nem nagyon volt kapható gyorsabb processzor, ha meg mégis felbukkant egy-egy, értelmetlenül drága volt.
Most persze már nem ez a helyzet, már többet hirdetnek belőlük, de sokkal azok sem gyorsabbak, miközben Intel fronton az ilyen kategóriájú processszorokkal szerelt gépek az alap dolgokra még manapság is kellően gyorsak.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx