Hirdetés
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Thunderzolee #11902 üzenetére
Lehet azt nem annyival viszi, nem emlékszem pontosan, de a Chipset biztos GL40, megnéztem a felíratot rajta mikor pasztáztam.
Egyébként visszaraktam a T4500-at. Csendesebb. De ez is maxon pörög, szóval úgy tűnik valami az oprendszerrel nem oké, mert ha nem nyitok meg semmilyen alkalmazást, akkor is 100%-os a processzorhasználat. Tehát egyszerűen annyi van, hogy ez a probléma csak most tűnt fel, mert 100%-on hangosabban pörög a venti T9500-nál.
Na mindegy, ettől független a gépem hűtésének ez nagy falat, nem rakom már vissza bele. De egyébként azért vettem ezt, mert ez volt a legerősebb, amiről úgy tippeltem bele megy, kiváncsi voltam sikerül-e meg mennyit dob a teljesítményen. Azt nem gondoltam hogy a hűtés nem bírja majd ha 35W-os ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest