Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NiceFire
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy Fujitsu Siemens Amilo Pa2548 laptop, amely jelenleg működés képtelen. Műkődőképes állapotba szeretném hozni. Mivel a ventillátoron kívűl semmi életjel, ezért arra gondoltam, hogy proci vagy alaplap gond lehet. Jelenleg az alaplap felé hajlok erősen, mert akárhol keresek ehhez a tipushoz működőképes sehol sincs. Aki ebben tud segíteni azt megköszönném.
De valódi kérdés ami miatt ide írok. Az alaplapban egy AMD Turion 64 X2 TL-52 mobile processzor van jelenleg. Mivel szeretném kizárni a procit, mint hiba forrást ezért kerestem ilyen foglalatú processzort és egy AMD Mobile Turion 64 MK-36 találtam. Ez szintén S1G1 foglalatú.
A kérdés: az általam beszerzett proci cserélhető az eredetivel? ( Nyilván teljesítmény vesztés meg egyéb, de működne e? )
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx