Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy hp g6-1104sh noti, a wifi kártya megadta magát, ki szeretném cserélni, viszont itthon 5ghz router van, így gondoltam ennek megfelelően veszek mini pci-e kártyát, ki is néztem egy Intel® Dual Band Wireless-AC 7260. Az infóban, ha jól értelmezem akkor csak 4. gen intelekkel kombinálható (vagy mégsem?). Akkor verjem ki a fejemből hogy ez az én laptopban lévő 2. gen. i3-al működni fog? Ha igen esetleg tudnátok ajánlani egy másik 5ghz wifi kártyát ami jó lenne bele?
Köszönöm előre is!
Üdv t.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- 8db Lenovo Privacy filter folia, bontatlan. 14"
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest