Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Mezey Lipót #4692 üzenetére
Ez furi, eddig úgy képzeltem, hogy ráfújja a levegőt, és pl. ez a gyártó is így magyarázza:
Hol írtam, hogy lekapcsolódik?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
King Unique
titán
válasz Mezey Lipót #4692 üzenetére
Azért kell nagy ventiset venni, ami mindenhova fúj, v olyat amin oda rakod a ventit ahova kell.
Nem tudom melyik pad szívja, de amik nálam jártak azok (be)fújták rendesen, inkább úgy lehetne mondani, h egy alulsó légréteggel könnyebben elvezeti, v ilyesmi.
Aki akar használja alá padot, aki nem , nem... Bár szerintem az csak nem rossz, h most könnyú netezgetésnél proci 43-44 fokos volt, vinyó is 41-43 körül, most alátettem, bekapcsoltam X Slimet proci 40, vinyó 37,ja és alaplapi szenzor is CPU-hoz hasonló értékeket mutat... , v ez nem valóságos, rosszat mér a szenzor, v mi, alján megtapizva is hűvösebb.(#4693) Impressa : végre vki megmondta a frankót
Ennek örömére, kijött az új X Slim II, már 20 cm ventivel 900 rpm, 75 CFM, jó választás lehet jövőben, halkabb is vsz, vettem volna én is ezt, de mindegy, sima is jó azért.
(#4697) Mezey Lipót: lehet itt "tervezett elavulásból" kiindulva elméleteket gyártani, de én jóval kevesebb hűtőpados használat okozta noti tönkremenetelről hallottam, mint évek múltán romló hatásfokú gyári hűtés által közrejátszott meghibásodásról.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest