- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Steam Deck
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mázli01
kezdő
válasz
st3v3np3t3r #18278 üzenetére
Mi az az MCT?
Ingyenes dolog?
Tudnál hozzá valamilyen tutorial vidit linkelni? -
Mázli01
kezdő
válasz
st3v3np3t3r #18276 üzenetére
Pont ezt akartam elkerülni, hogy sok baj legyen vele
Na mind1
[MS oldaláról szedjem le a 8.1-et?]
Gondolom itt már nem fogja feldobni a rendszer automatikusan h frissítsek win 10-re. Akkor h tudom fel upgradelni? -
Mázli01
kezdő
válasz
st3v3np3t3r #18274 üzenetére
Köszönöm Javítottam
Azért vagyok kicsit para mert ma visszahozom a gépet és még ma gatyába kellene rázni, de hát semmi se ugy akar összejönni úgy ahogy kellene
-
Mázli01
kezdő
válasz
st3v3np3t3r #18272 üzenetére
Köszönöm szépen
Már csak 1 gond van, de az k-va nagyGyártó weboldala:
[Dynabook Product Support | Satellite L50-B-1VV]
Még az lesz a fasza h win 10-hez sincsennek normális driverek, csak win 8.1-hez
Win 8.1 driverei:
Win 10 driverei:
Szerintetek ez normális?
Mit csináljak ebben az esetben? -
Mázli01
kezdő
válasz
Mázli01 #18269 üzenetére
Köszönöm srácok, így van ahogy mondjátok.
-Elmondása szerint keresztanyám win 8.1-el vette, majd mikor feldobta az oprendszer h ingyen frissíthet windows 10-re, akkor frissített.
-Mikor én megkaptam a laptopot, volt hozzá kapcsolva MS fiók. (Nem tudom, h win 10-el történt a fiók hozzá csatloása vagy már 8.1-el is volt)
-Én letúrtam minden partíciót és feltelepítettem neki a windows 7-est gondolva h kissebb a gépigénye és h gyorsabban fog működni, de gépiráskor már összeszarja magát.Ha jól értettem amit mondtatok, akkor:
"kori vagy séfbácsi" féle frissítésekkel integrált win 10 home-t feltehetem és ms fiókkal már be is jelentkezhetek még a telepitő során, így vagy BIOS-ból vagy MS accountból aktiválja magát (remélhetőleg).
Ha nem fogja aktiválni akkor problémásabb mert 8.1-el kell szórakozni. -
Mázli01
kezdő
válasz
st3v3np3t3r #18268 üzenetére
Az baj hogyha frissitesekkel integralt win 10et teszek majd fel?
-
Mázli01
kezdő
válasz
st3v3np3t3r #18259 üzenetére
Ha eredeti win 8rol fellett upgradelve 10esre es felteszek ra egy win 10 homeot beaktivalja magat email cimrol?
-
Mázli01
kezdő
válasz
st3v3np3t3r #18257 üzenetére
Köszönöm
Ha az nem válik be akkor tegyem vissza a win 10-et urak?
-
Mázli01
kezdő
válasz
Pyttawrx #18254 üzenetére
Köszönöm a kommenteket srácok.
Nem teszteltem a hardvert, nem is akartam nagyon belefolyni, mert költeni nem akar rá keresztanyám és így az ssd-t és memóriát se hallotta meg.
A furcsa, hogy eddig win 10-el simán ment a gépelés. Foggalmam nincs mibe akart gépelni, gondolom chromeba. Nem gondoltam h ennek nagy jelentősége van. De office 2010-et raktam fel neki így nemhiszem h az akasztja a gépet.Szerk: Tudom nem a legjobb vas, de légyszi lépjünk ezen túl, azt kellene elérni h ne akadjon a gépelés.
-
Mázli01
kezdő
Sziasztok
Adott a [Toshiba Satellite L50-B-1VV Notebook] , amin win 10 volt ám a gazdája azt mondta h túl lassú a rendszer, régebben gyorsabb volt csináljak már vele valamit. Erre én mondtam h persze ok egy win7-et ha felteszek akkor biztos gyorsabb lesz.
Eleinte gyorsabbnak is tűnt, így visszavittem a gazdájának (aki mellesleg tud gépirni) és pár nappal később telefonált h mit csináltam a géppel, mert tiszta ideg h mikor gépel néhány szót-szótagot később ir ki sőt olyan is van kijelöl magától szöveget a laptop és visszatörli. Ez mitől lehet? (nem ér bele a keze a touchpadba)Nem tettem fel olyan progit ami fogná a gépet, csak a legszükségesebbeket, de még a win defender is kivan kapcsolva, sőt még a [nagy pontosságú esemenyidozitő ] is az eszközkezelőbe.
Mi okozhatja ezt? Mit kapcsoljak még ki pluszba ami foghatja a gépet?
Esetleg az okozhatja h maga a laptop win 8-al jött ki úgy lett fel upgradelve 10-esre?
Majd én töröltem minden partíciót és vissza "butítottam" win 7-re, mert szerintem a hardver nem indokolja a win 10-et de még a 8-at semLégyszi aki tud, segítsen mert kicsit para vagyok
Köszönöm előre is
-
Mázli01
kezdő
válasz
st3v3np3t3r #18231 üzenetére
Integrált végül az megoldódott, de idegesít h ha van 1 kékhalál nem tudok rájönni, h mitől
-
Mázli01
kezdő
Sziasztok!
A laptopom 3.0-s usb driverét próbáltam feltenni de kékhalálra dob a rendszer. (Ugyan ezt csinálta régebben is)
Vajon mitől lehet? RÁnéztem eseménynaplóban mint a nagyok, de még így se tudom :'(
Valaki tudna segíteni?
Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Konteó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest