- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
taurus198905
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne.
Adott egy laptop, ami hardveresen xp kompatibilis, ennek a gépnek a winyóját szerettem volna kicserélni egy másik gépem winyójával, viszont azon win 7 ultimate volt.
Próbáltam először Xp cd-ről bootolni, - mint utána olvastam ez sajnos így nem megy-, aztán valahogy elindult egy hibakereső folyamat, ahol a dosban format c: parancs megadásával, sikeresen leformáztama winyót.
Ekkor próbáltam újra xp cd-vel bootolni, amit szintén nem engedett (fekete képernyő villogó kurzor, majd „Hiányzó Bootmgr Újraindítás: Ctrl+Alt+Del”)
Olvastam utána, és azt találtam, hogy a win 7 dvd-ről kellene bebootolni, vele valahogy. Ezt próbáltam, de ugyanez a jelenség van, fekete képernyő, villogó kurzor, majd a hibaüzenet.
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy lehetne működésre bírni a winyót.
Gondoltam esetleg arra is, hogy ha szerzek egy rack-et, majd rádugom a gépre, valamit lehetne tenni az érdekében?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest