Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
Sziasztok!
Van egy HP Probook 4530s notebook-om, lassan 7 éves. Az utóbbi 3 hétben gyakori, hogy nem reagál a billentyűleütésekre. Általában a nyilak, qwerty és még néhány billentyűnél jön elő, nem az összesen. Szerintetek mi lehet a baja? billentyűcsere lesz? Vagy kábelcsere?
-
Brown ügynök
senior tag
És ha friss telepítés után is akad akkor milyen hardver hibára gyanakodnál?
-
Brown ügynök
senior tag
Üdv!
A történet még nyáron kezdődött amikor darabosan kezdett működni a laptopom. Gyakorlatilag bármikor előjön: böngészéskor, film nézéskor, még most is mikor ezeket a sorokat gépelem. A karakterek másodperces késéssel jelennek csak meg. A dolog mind Win10 mind Ubuntu alatt előjön.
Futtattam memtestet ami hiba nélkül lefutott. Egy másik fórumon az ssd-re gyanakodtak. Most vettem egy Intel ssd-t, leklónoztam a régit és beletettem az újat de a darabos működés még mindig fennáll. A gép belseje nem poros, cpu, sdd hőmérsékletek rendben.
Valószínűleg valami hardver gond de nekem már elfogyott a tudományom. Ha valaki segítene megoldani a problémát fizetnék neki egy sört. Vagy kettőt.A gép:
HP 4530s
i2310 2,1 Ghz
Intel HD 3000
4 GB ram
Intel 240 Gb 540 series
Win 10, Ubuntu 14.04
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest