Új hozzászólás Aktív témák
-
lalus8706
tag
válasz
ati012 #11193 üzenetére
Szia ati012,
Az alaplaphoz direkt nem értem, mert az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy nagyon kényes és sérülékeny. A cpu melletti chipen nem volt semmi.
Egyetlen dolgot szívtam le a porszívóval, mégpedig a levett lap egyik szellőzőnyílása(?) alatt volt egy fekete, öntapadós műanyag (papírvékonyságú) lap (a memóriák környékén). Azt tisztítás után ugyanúgy vissza tudtam ragasztani. Vajon ott nem jöhet be por, vagy miért van ott?
Mind1, most megpróbálom átmozgatni a csatlakozókat,aztán lehet, hogy kereslek még.
Thx!
-
lalus8706
tag
válasz
ati012 #11180 üzenetére
Szia ati012,
Először is köszönöm a tegnapi választ.
Szerintem félrevezetően írtam le a problémát.
Magát a hűtést nem szereltem le, csak a laptop alsó lapját szedtem le, mivel tovább nem is mernék menni egy ilyen gép esetében.
Azon kívül nem szedtem szét semmit. Óvatosan leporszívóztam, majd megtörölgettem, s összerakás után mégis behal 2 percen belül.
Egyébként mellékelek két képet, hogyan is áll most a dolog (bár ebből sztem nem sokat tudsz leszűrni).
Előre is köszönöm!
Üdv,
Lalus -
lalus8706
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert valamit lehet eltoltam.
Húgomnak van egy Sony laptopja, aminek a hűtője már iszonyatosan hangos volt, így gondoltam, nem foghat ki rajtam a notebook szétszedése - miután legalább 50x kaptam szét és raktam össze PC-t. Nem is fogott ki! Szépen, óvatosan kiporszívóztam, illetve a burkolatot megtörölgettem kendővel. Utána sikerült azt a temérdek mennyiségű csavart is a helyére visszacsavarni. Azóta a gép max. 2-3 percig megy, majd magától leáll. Kínos.
El tudnátok látni néhány tanáccsal, mit próbáljak tenni a hiba elhárítására?
Előre is köszönöm!
Üdv,
Lalus
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Eladó egy Macbook Pro 14" 10/10/32/512Gb Ezüst színű számítógép, 1év Apple Garanciával, Arab bil
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest