- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Androidos tablet topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
válasz
Anubris #20363 üzenetére
Bocsánat annyi pontosítás:
-most volt olyan is hogy se billentyűzet világítás, se hang reagálás, kis kijelző ikonokon hdd dolgozást sem jelzett, csak pörgött a ventillátor, de ez csak akkor van ha F2-vel lenyomva BIOS-ba szeretnék kezdeni induláskor.
-másik esetben meg világítás, hang, hdd jel villog, "csak" kép nincs.Az még nem tudom normális-e hogy az akksi jel az nem folyamatosan villog, hanem össze vissza pislákor, töltőre bedugott állapotban.
Nekem egy régi laptopomon volt hasonló gond, ott az oldotta meg ezt a problémát, hogy kivettem az aksit. De ugye itt ilyen lehetőség nincs. Illetve még SLI VGA-nál az egyik vga kivétele okozott hasonló gondot.
-
Anubris
őstag
válasz
Pyttawrx #20362 üzenetére
Ma délután mikor megjöttem ki-be kapcsoltam ötször és mindig rendben működött.
Most kikapcsoltuk majd be és most megint nem jó, de nagyon furcsa, mert totál fekete kép, se asus logo se BIOS semmi, viszont a gép reagál, tehát ha bedugom az egeret hallom a rendszer hangot az usb rákötés végett. A billentyűzet is világít, fn gombokkal lehet a ventillátor sebességet is állítani. Tehát olyan mintha ki lenne kapcsolva a monitor.
Viszont ami érdekes hogy rendszer hangok működnek, de az asus logo indításkor nem ad hangot.
Ilyenkor biosba sem tudok már bemenni mikor ezt csinálja, és kicsit olyan érzésem van, mikor rosszul indul a gép, akkor a ventillátor sem pörög fel annyira.Ha ram vagy egyéb hiba akkor gariba visszaküldjük, mi semmit nem raktunk bele magunktól.
-
Anubris
őstag
válasz
Pyttawrx #20359 üzenetére
BIOS frissítve, myasus átnézve, elvileg ott is minden frissítve. Geforce driver is.
Energiatakarékos funkciók (alvás stb) kikapcsolva.
A probléma továbbra is fennáll, de ritkábban. Most volt hogy egymás után 5ször jól ki-be kapcsol. Utána megint nem. BIOS-ban csináltam képeket nem tudom releváns-e bármi ezekből.
-
Anubris
őstag
Sziasztok!
Páromnak ASUS ROG Strix G15 G512LI-AL041 gépével akadt az alábbi problémája az elmúlt időszakban.
A gép bekapcoslás után fekete a képernyő.
Van, hogy csak 10.-ik ki-be kapcsolás után indul el normálisan a gép és van újra kép.
-Asus logo stb sem jön elő induláskor ilyen esetben
-Billentyűzetvilágítás működik ilyenkor is
-Gép ventillátor pörög
-Próbáltuk töltőn meg kihúzva is (nem a töltöttségi szinntel volt gond)
-Akksi nem kivehető ebben a modellben
-2024.04-ig van rá jótállás, szóval vissza is küldhetjük ha komolyabb gondja lehet, de ha mondjuk csak nvidia drivert kell frissíteni akkor nem szórakoznánk a postázással.Mi okozhatja ezt a problémát?
BIOS update-el érdemes-e probálkozni? Ilyen esetben lehet-e adatvesztés?
CMOS gyári visszaállítása esetén lehet adatvesztés?
Valamelyik Asus program nem zavarhat-e be? Valamilyen energiatakarékos beállítása lehet, mert az akksit 60%-os töltöttségi szinten tartja, pedig nonstop tápcsatlakozón használja a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest