Új hozzászólás Aktív témák
-
Quaresma
aktív tag
Melegedést nem hiszem. A laptophoz van egy külső VGA (graphic booster) ezt rákötve használom ugye. Az kifejezetten hideg. A gép pedig ha rögtön bekapcsolás után indítom a játékokat akkor is szaggat. Ráadásul ugye mint írtam ez nem folytonos dolog, hanem ilyen 20-30 másodpercenként jön elő addig tökéletesen megy minden majd beszaggat 5-10 másodpercig nagyon keményen ..majd utána hirtelen begyorsul és megy rendesen..már szinte mindent próbáltam :S
Talán ez az oldal foglalkozik hasonló problémával, de sajnos ennyire nem értek hozzá, hogy letudjam fordítani.
http://forum.ts.fujitsu.com/forum/viewtopic.php?f=91&t=40793
Ami érdekes ,hogy a gép korábban rendesen működött. -
Quaresma
aktív tag
Sziasztok
Kifejezetten kétségbe esve írok.
Van egy FS sa3650-es latopom graphic boosterrel.Korábban hibátlanul működött a gép.Jelenleg azonban az a komoly gondom, hogy játszom akármelyik játékkal ami a gépen van és kb 30 másodpercenként elkezd durván szaggatni pár másodpercig..utána ismét rendesen megy majd megint elkezdi 30 másodperc múlva.. A játékok gépigénye nem haladja meg a gép tudását..próbáltam már mindenféle tisztító programot valamint újra is raktam már rajta a rendszer.
Van bármi ötlet vagy megoldás, hogy újra normálisan fussanak a játékok? Sajnos ez így használhatatlan és élvezhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- NBA és kosárlabda topic
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB 512 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok PS4 játékkal
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Update 11.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx