Új hozzászólás Aktív témák
-
tibe0309
tag
Hello!
Adott egy ASUS G50VT-X5 laptop 64 bites Windows 7-tel
A probléma: Recseg a hangszóró. Pontosabban nem csak a hangszóró, hanem minden amit rádugok a kimenetre. Csak a jobb oldal recseg. Nem driver probléma, feltettem azt amit kaptam hozzá, letöltöttem a legfrissebbet, mindent kipróbáltam. Nem is oprendszer hiba, mert Ubuntu-val is recseg, meg minden mással isAz egyik ismerősömnek volt egy olyan ötlete, hogy óvatósan melegitsem fel a notit, majd csomagoljam be vmibe ami légmentesen zárja, és rakjam be hűtőbe. Aztán fél nap után kiszedni, kicsit melegedni hagyni, kicsomagolni, melegedni hagyni, és akkor be lehet kapcsolni. Igy a hirtelen hőtágulástól elvileg megszűnhetnek az érintkezésbeli problémák. Nem tom, hogy ez mennyire jó ötlet, nem szivesen pakolgatom a laptopom a hűtőbe, de ha nincs más...
Szóval van vmi ötletetek, hogyan lehet megoldani ezt a problémát?
Köszi, Ábel
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- ASUS ROG STRIX Advantage edition gamer laptop makulátlan állapotban, dobozával, ajándékkal.
- HP ZBook FireFly G11
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest