- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdamMcKraken
tag
Sziasztok,
Volna egy Lenovo N200 0769-es típusú laptopom, ami most megadta magát.
Amikor bekapcsolom (tápról vagy 220-ról) azt tapasztalom h felvilágít a power led rajta, bepörög a ventilátor, aztán le is áll, és kész, ilyen állapotban marad. Képernyő sötét, a led-ek világítanak, hangot nem ad. Próbáltam a csatikat ellenőrizni, kihúz-bedug, portalanítás is volt, de nem segít! Esetleg valaki tudna tippet adni merre keresgéljek? -
AdamMcKraken
tag
Sziasztok!
Gondom az h van egy HP Compaq 6715s-em, és alapból Vista jött hozzá, de nem volt az igazi (szerintem ilyen hardverre nem Vista való, de mind1),és úgy döntöttem, kapjon egy XP-t és így leg jó lesz. Nademost... Minden frankó, letöltöttem a HP oldaláról minden drivert, mindent sikerült telepíteni, CSAK a Ctrl, és Fn gomb nem stimmel. Vagyis nincs Ctrl gomb, hanem helyette az Fn funkcionál, és a Ctrl nem használható, és így az Fn-el használható gombok sem használhatóak, mert ugye a rendszer úgy érzékeli mintha Ctrl-t nyomnék. Néztem h nem lehet-e ezt vhogy módosítani az eszközkezelőben, mert ugye a telepítéskor 101-gombos bill.ként telepíti alaptop bill-ét.
Esetleg vmi ötlet h ezt kiküszöböljem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest