Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz
LALA_kiraly #2462 üzenetére
Ez is mák
De a lényeg hogy működik
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
LALA_kiraly #2436 üzenetére
A BIOS volt a hibás. Egyszer csak beadta az unalmast és nem ment, csak felpörgött a gép.
Sikerült segítséggel vakon lefrissítenem, és most megy.
Hihetetlen egy hiba... -
jagyugyaerik
tag
válasz
Szia
Nekem is hasonló volt a problémám egy pár napja, és probáld meg azt, hogy kicseréled benne az alaplapi elemet. -
Atos23
senior tag
válasz
Alaplapi BGA tok hiba, hajlamos a típus az ilyen irányú alaplaphibára.
-
NEMO1968
őstag
válasz
Szia!
Ez 1 kicsit zavaros leírás volt számomra,de ilyen hibákkal biztos hogy nem a kijelzőnél van a bibi.
Ha külső monitoron sincs semilyen kép,erősen gyanakszom a videókártyára. -
válasz
LALA_kiraly #742 üzenetére
Kivülről nem igen láccik porosnak v totál szét kéne kapni??Bár az az igazság h magával a ventivel ugy van problémám, h ritka keveset pörög...mintha korábbna többet pörgött volna nekem ugy rémlik(csakhát maj 6 hónapig nem használtam..)
Pasztázás az volt, kapott bőven... -
christha
csendes tag
válasz
LALA_kiraly #727 üzenetére
Köszi a segítséget, sajnos már nem garanciás, majd meglátjuk. Holnap valószínű elviszem.
-
demars
addikt
válasz
LALA_kiraly #568 üzenetére
hja az lehet... én is kcérkodok a vista val! nem tudom, h elmenne e a gépemen?? persze akadozás, belassulás nélkül! játék nem érdekel, nincs rajta egy sem!
Üdv: demarsjah és ismét tudok linkelni]
-
demars
addikt
válasz
LALA_kiraly #565 üzenetére
Memória méretet??? na neeeeeeeeeeeeee
azt max ATI CCC ben lehet... múltkor, mintha ott láttam volna: F épület
Üdv: demars -
demars
addikt
válasz
LALA_kiraly #532 üzenetére
Igen igen! Jövő 7en megyek Pestre, beállíttatom a gépet
... vehetem majd literszám az olcsó kénes tablettásbort cserébe...
-
demars
addikt
válasz
LALA_kiraly #530 üzenetére
A driverem sztem az jó! A legfrissebbet tettem fel ! Méghozzá nem a gyári drivert, hanem azt amelyiket egy haverom mondta h tegyem fel
(u azt amit te linkeltél... csak kb 2,5 3 hónappal korábban szedtem le )!
azért megpróbálom! NHC fenn van, be is állítottam amennyire tudtam, majd megnézetem egy ismerősömmel, aki jobban ért hozzá!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Latitude 5550, 15.6" FHD IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjolv, IR kam, gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest