- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
garfield-r
tag
A gépet én még személyesen nem láttam, a cég egy másik telephelyén van, ott próbálkoztak vele, és kötöttek már rá külső bill-t is, de nem tudtak belépni a BIOS-ba. A jelszót windows alatt állították be, az acer saját biztonsági programján keresztül amit az beállíthatott BIOS jelszónak is.
A márkával nekem is csak rossz tapasztalataim voltak eddig (és személyesen csak HP-t használok), de mindettől függetlenül a kérdésem az lenne hogy a notebook BIOS-át hogyan lehet alap helyzetbe állítani, úgy mint asztali gépek esetén az elem ill. a jumper-rel?
-
garfield-r
tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék segítséget kérni: meg tudnátok mondani hogyan kell egy Acer notebook BIOS-át alap helyzetbe állítani?
A sztori a következő lenne: adott egy céges Acer noti, amin a felhasználó beállított egy jelszót (állítása szerint a Windows-ban, az acer biztonsági progijában), namármost a gép ezt a jelszot beállította BIOS jelszónak is amivel az a probléma hogy a jelszoban szerepel egy 0 is, és mivel a gép induláskor angol bill-el indul így nem ismeri fel a begépelt jelszót...
-
garfield-r
tag
Üdv mindenkinek!
Olyan problémám van hogy néha minden különösebb ok nélkül elkezd villogni a kép, majd pár másodperc feketeteség után kapok egy hibaüzenetet miszerint a videókártya drivere leállt...
A gépem: hp 6735b + rá van kötve még egy 22"-os monitor is.
A videókártya: ATI HD3200, amihez a hp oldaláról töltöttem le a drivert.
Oprendszer: Vista BusinessVan valami ötletetek hogy miért van ez? A legutóbbi ilyen elszálásnál már kékhalál is volt ami már nagyon nyugtalanít...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M2 Max 32GB ram 1TB
- ÚJ DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest