- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gumesz
csendes tag
Köszi szépen a lehetőséget!
Ahol vettem: Netsys kft. profilváltás miatt megszűnt a webshop és az üzlet is. Csak azért, hogy ne legyen minden olyan egyszerű.
Mindenképpen felkeresem őket, mert korrektül azért van még telefonszámuk és e-mail címük.
Én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok nektek! -
gumesz
csendes tag
válasz
v iktor007
üzenetére
Én pontosan ugyanezt szeretném elérni, mert az 1 éve 200 ezerért vásárolt számítógép szerintem még nem kidobandó. Nevetséges, hogy 70 ezer ft-ot ki akarnak fizettetni, amikor egy kicsit hozzátéve egy átlagos notebookot lehet venni.
-
gumesz
csendes tag
válasz
v iktor007
üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
Amint visszakapom már viszem is az üzletbe ahol vettem. Kár, hogy nem ott kezdtem, de nem nagyon volt rá idő, mert igencsak a gariidő végén füstölgött (mint a legendákban, az utolsó napon). Azt nem írtam, hogy egyébként működik a gép, csak amikor állítgatom a kijelző dőlését akkor szikrázik (az átvezető kábel szerintem - ennek ellenére alaplapot akarnak cserélni benne).
Az lesz a legszebb, ha megjön és se kép se hang....Az asus-al mi lett? A fogyasztóvédelem kiállt melletted?
-
gumesz
csendes tag
Üdv Mindenki !
Segítséget szeretnék kérni, mivel számomra új garanciális-javítási problémával küzdök.
Adott egy notebook (acer azért fontos mert nincs Mo.-n szakszervize csak Csehországban).
Az ügyfélszolgálatukon telefonon bejelentettem, hogy elromlott. Ezt abból ítéltem meg (nem volt nehéz), hogy az egyik bekapcsoláskor az lcd kijelző és az alaplap bal oldali csatlakozási zsanérjánál előbb FÜST, majd fölé nézve láttam, hogy LÁNG tör elő.
Garanciális javítást kért a magyarországi ügyfélszolgálat a cseh szerviztől.
A készülék szervizbe történő beérkezését követően 14 nap telt el tétlen, majd küldtek 1 e-mailt, miszerint "a bejelentett hibát a készülékbe került folyadék okozta".
EZ KIZÁRT ! Nálam nem került folyadék a gépbe.
Csatolva kaptam egy fényképet, amelyen valóban látható egy nyomtatott áramkör a szokásos dolgokkal rajta (nem értek hozzá), valamint egy folyadéknak látszó anyag.
Átverés szagú nekem ez! Már küldték is a közel 70.000 Ft-os javítási ajánlatot. Természetesen az igazságérzetemet ez nagy mértékben sérti ezért ezt elutasítottam, és a gép azonnali visszaküldését kértem. (azóta sem érkezett meg 5 napja)Nagyon kérem, hogy ha valaki jó tanáccsal el tud látni az segítsen mert nem akarom, hogy egy nagy cég átverjen, megkárosítson!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- Suzuki topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kuponkunyeráló
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- MacBook Pro 15 (2018) i7 2,6GHz / 16GB / 512GB SSD / Radeon 560
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB RAM / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Magyar bill / Újszerű állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx