- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- iPad topik
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos fejegységek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Impressa
üzenetére
Egy másik programmal feltettem 12.04-es Ubuntut a 32 GB-os USB3-as pendriveomra, viszont az Istenért nem akar bebootolni róla. Beállítottam BIOS-ban, hogy csak az USB-ről bootoljon, minden mást kiszedtem, azt is bekapcsoltam, hogy lehessen USB-ről bootolni, de a BIOS képernyőnél lehal. Kihúzom a pendriveot, tovább megy aztán kiírja hogy nincs bootolható lemez. Ha utána újraberakom és nyomok F5-öt amivel újra keres, akkor se találja.
Most megpróbálom ezt az ultra IOS-t, de ha ezzel se megy, akkor hagyom a fenébe és hívom az NBD-t, sajna nincs most egyáltalán semmi időm erre és rendkívül nagy szükségem van a notira.
Dell XPS:
A routerrrel minden eszköz változatlanul tökéletesen működik, nem a rooterrel van a baj, mert amikor így lehal, akkor a szomszéd Wifit sem látja, amit szokott és a kis led sem ég a notin, mintha ki lenne kapcsolva a Wifi kártya fizikailag.
Szerk.:
Ezzel az ultra ISO-val hogy csinálok live CD-t?

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Assetto Corsa Rally
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Gigabyte AORUS 16X - i9 14900HX, 32gb ram, RTX 4070 (140w) 1tb SSD + gyári gari
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx