- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Nikon DSLR topik
- Acer notebook topic
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- TCL LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravail
senior tag
válasz
Impressa #9144 üzenetére
Szia!
Bocs, mással foglalkoztam!
Jelenleg itt 25,2 fok van. De ez olyan túl sokat nem befolyásol. Ha jó a hűtés a laptopban, nem annyival nő a laptopban a belső hőmérséklet, mint amennyivel a környezet hőmérséklete. Az Asus F7E-ben semmilyen moddolt, vagy tuningolt hűtés, vagy hűtési rendszerelem nincs. Így, plusz rézlap sincs. Egyszerűen, csak az Asus által jól méretezett és tervezett hűtés van benne. Talán annyi a többlet, hogy a CPU és a GPU réz hőátvevő/elvezető lapját 3000-es autófényezőtől szerzett (úgynevezett vízpapírral) "csiszoló" papírral tükrösre políroztam.
Ebben "gyárilag T5550-es CPU volt, amit párhetes korában kicseréltem egy T7500-asra, és azt cseréltem vagy másfél éve a T9300-asra. Tulajdonképpen 3 generációnyi CPU volt már benne, de egyik sem melegedett túl. Persze minimum évente kap nagytakarítást és újrapasztázást.Tommy Da B1G: Én először -ahogy írtam-, egy rézlappal megnövelném, stabilizálnám a hőátadást, a hőelvezetést. Ha ez elegendő, nem kell -a nem olcsó- új hűtésrendszer. A pasztáról nem merek nyilatkozni. Mert, az én tapasztalatom szerint a néhány fok csak az eltérés a különböző paszták között, de mások másképpen vélekednek. Sokszor használok sima, 160 vagy 180 fokon olvadó szikikon zsírt, és még nem volt rá soha panasz, nem volt vele baj. Azt nem vitatom, hogy a helyette használt professzionális minőségű pasztával max 4-5 fokkal hűvösebb lehet.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Impressa #9144 üzenetére
Muxless graphics, elvileg a hd3000 es a radeon ossze tud dolgozni egyes modelleknel. Ennel pont nem. Bar most varok egy moddolt biosra, hatha azzal menni fog (unlockoljak a rejtett menuket
) Nekem az os x konpatibilitas miatt lenne nagyon jo a hd3000, az atival nagyon sok a baj. (16bites szinmelyseg, fantom nem letezo vga kijelzo, es rohadt sok buheralas aran megy csak
)
A hutes meg ugy latszik az also kategoria atka.
Jut eszembe: rezlapka + atlag paszta, vagy szuz huto + ezustporos paszta? Esetleg mindketto? Ez mar lehet, hogy ugyanaz az effekt lenne, mint a tul sok pasztanal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest