- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Mini-ITX
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravail
senior tag
válasz
Impressa
üzenetére
Szia!
Bocs, mással foglalkoztam!
Jelenleg itt 25,2 fok van. De ez olyan túl sokat nem befolyásol. Ha jó a hűtés a laptopban, nem annyival nő a laptopban a belső hőmérséklet, mint amennyivel a környezet hőmérséklete. Az Asus F7E-ben semmilyen moddolt, vagy tuningolt hűtés, vagy hűtési rendszerelem nincs. Így, plusz rézlap sincs. Egyszerűen, csak az Asus által jól méretezett és tervezett hűtés van benne. Talán annyi a többlet, hogy a CPU és a GPU réz hőátvevő/elvezető lapját 3000-es autófényezőtől szerzett (úgynevezett vízpapírral) "csiszoló" papírral tükrösre políroztam.
Ebben "gyárilag T5550-es CPU volt, amit párhetes korában kicseréltem egy T7500-asra, és azt cseréltem vagy másfél éve a T9300-asra. Tulajdonképpen 3 generációnyi CPU volt már benne, de egyik sem melegedett túl. Persze minimum évente kap nagytakarítást és újrapasztázást.Tommy Da B1G: Én először -ahogy írtam-, egy rézlappal megnövelném, stabilizálnám a hőátadást, a hőelvezetést. Ha ez elegendő, nem kell -a nem olcsó- új hűtésrendszer. A pasztáról nem merek nyilatkozni. Mert, az én tapasztalatom szerint a néhány fok csak az eltérés a különböző paszták között, de mások másképpen vélekednek. Sokszor használok sima, 160 vagy 180 fokon olvadó szikikon zsírt, és még nem volt rá soha panasz, nem volt vele baj. Azt nem vitatom, hogy a helyette használt professzionális minőségű pasztával max 4-5 fokkal hűvösebb lehet.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Impressa
üzenetére
Muxless graphics, elvileg a hd3000 es a radeon ossze tud dolgozni egyes modelleknel. Ennel pont nem. Bar most varok egy moddolt biosra, hatha azzal menni fog (unlockoljak a rejtett menuket
) Nekem az os x konpatibilitas miatt lenne nagyon jo a hd3000, az atival nagyon sok a baj. (16bites szinmelyseg, fantom nem letezo vga kijelzo, es rohadt sok buheralas aran megy csak
)
A hutes meg ugy latszik az also kategoria atka.
Jut eszembe: rezlapka + atlag paszta, vagy szuz huto + ezustporos paszta? Esetleg mindketto? Ez mar lehet, hogy ugyanaz az effekt lenne, mint a tul sok pasztanal.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Netflix
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Scar 16 / 16" MiniLED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + ROG extrák
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) Nekem az os x konpatibilitas miatt lenne nagyon jo a hd3000, az atival nagyon sok a baj. (16bites szinmelyseg, fantom nem letezo vga kijelzo, es rohadt sok buheralas aran megy csak
)
Pyttawrx