- Milyen videókártyát?
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaladar
csendes tag
Elképzeléseim szerint igen
no hát megnéztem ezzel a remek kis progival hát egészen elkeserítő dolgokat tárt elém ami pedig 183 bad sectort jelent gondolom az nem jelent jót vagyis hát tudom hogy nem jelent csak azzal nem vagyok tisztában hogy most akkor ezért van e a hiba mert ha igen akkor nem idegelem magamat
azt írja hogy kb még van a teljes halálhoz kb 80 nap. Utána garanciába kérhetnék egy új hdd-ét de lehet hogy inkább akkor kérek egy másik masinát hátha az már jobban viseli magát, legalább is ha megint felajánlják ezt az opciót. Csak egy kicsit gyanús hogy 8 hónap alatt megevett két vinyót
És hát van a családban egy két gép amikkel nem úgy bánnak ahogy egy pc-vel vagy laptoppal szokás
azoknak természetesen semmi baja. Lehet nekem is ütnöm vernem kéne a gépet 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Milyen videókártyát?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung kuponkunyeráló
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Elemlámpa, zseblámpa
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

no hát megnéztem ezzel a remek kis progival hát egészen elkeserítő dolgokat tárt elém ami pedig 183 bad sectort jelent gondolom az nem jelent jót vagyis hát tudom hogy nem jelent csak azzal nem vagyok tisztában hogy most akkor ezért van e a hiba mert ha igen akkor nem idegelem magamat
azt írja hogy kb még van a teljes halálhoz kb 80 nap. Utána garanciába kérhetnék egy új hdd-ét de lehet hogy inkább akkor kérek egy másik masinát hátha az már jobban viseli magát, legalább is ha megint felajánlják ezt az opciót. Csak egy kicsit gyanús hogy 8 hónap alatt megevett két vinyót 
Pyttawrx