Új hozzászólás Aktív témák
-
gregory91
senior tag
válasz
ariel96 #19088 üzenetére
Leírtam az elején hogy az előzőt el kell távolítani az eszközkezelőből azt eltávolítottad(lásd NVIDIA High Definition Audio)?Jobb egérgomb eltávolítás. Addig ne telepíts semmit(konkrétan le kell cserélni a drivert).
"Letöltöttem, telepítettem, most illesztőprogram kellene? "
Amit letöltöttél, abban van driver is.
UI: Ha netán véletlenül már feltelepítetted előtte akkor sincs gond mert előfordulhat hogy a telepítő nem telepít fel "konkrétan" a drivert,ezt neked kell az eszközkezelőből(már csak ezért is kell letörölni az előzőt hogy ha esetleg automatikusan elkezdené újból keresni akkor már nagy eséllyel fel is tudná telepíteni azt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- Elkészült a PCI Express 7.0-s szabvány
- Hálózati / IP kamera
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- PayPal
- Háztartási gépek
- Kompakt vízhűtés
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus Tuf Gamer laptop makulátlan állapotban
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- ThinkPad X280 27% 12.5" FHD IPS i5-8350U 8GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest