Legfrissebb anyagok
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolmpi
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni abban, hogy vettem egy 5315-ös Acer-t, és feltettem rá a Vista Ultimate RC1-et angolul.
2x kikapcsolt az első példány amit hazahoztam a boltból. (teljesen random módon 1-2 ór üzemelés után aksiról (még volt benne 30-40 perc))
Visszavittük, kaptunk helyette egy másikat. Hazahozom, felteszem rá a Vistát. Tegnap egész nap hibátlanul ment mind aksiról mind töltőről.
Ma este megint kikapcsolt. Kikapcsolás alatt azt értem, hogy olyan mintha működés közben levettem volna az aksiját. Tehát fekete minden. Rögtön utána bekapcsolásra bekapcsolt, és ment további 30-40 percet.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest