Új hozzászólás Aktív témák
-
ktibi1989
csendes tag
ASUS k50in
Néhány napja a képernyő elkezdett villogni, teljesen szürkén vagy csíkosan, ez egyre gyakoribb lett, kikapcsoltam a win7-ben az aerot, ekkor elmúlt egy időre.
Ma bekapcsoltam, teljes sötétség, a képernyő mozgatására(félig lecsuk, kinyit) csíkozódott, majdnem teljesen fehér lett, újraindítás után ismét fekete.
Mivel egyetemen knoppixon dolgozunk épp kéznél volt egy liveCD, beraktam, gondoltam, hátha azzal a driverrel működik, a windowsos driverrel lehet valami(ahogy az már régebben előfordult, más tünetekkel). Knoppix bebootolt de ismét végig fekete a képernyő. Gondoltam még egy esély a winnek szervíz előtt, újraindítom minden ok, kivéve egy két villanás. Leszedtem a videókártya drivert, most úgy látszik minden rendeben(azon kívül, hogy nincs fent driver).Korábban is volt már, pl. amikor ubuntut raktam fel, bootoláskor megjelent egy nagy piros sáv. Windows ubuntu utáni betöltésekor nem töltött be a videókártya driver, felbontás legkisebb stb. Újraindításra helyreállt. Ezért töröltem az ubuntut.
Most nincs dualboot, csak a liveCD és a windows7, a videókártya nVidia G102m, driver-frissítéssel próbálkoztam korábban.
Félek visszarakni drivert, nehogy tönkremenjen a videókártya, ha egyáltalán még jó.Egy darabig még kibírom így minimum felbontáson, mert dolgozok rajta. Szervízbe majd kb. egy hónap múlva tudom elvinni leghamarabb. Addig gondoltam, hátha van valakinek valami megoldása, tapasztalata.
És bocs, hogy kicsit tl;dr lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Linux kezdőknek
- Amazon Fire TV stick/box
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest