- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi hangfal építés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Üdv!
Az alábbi link elég jó leírás.
[link]
A 3-ik képen (Profiles oldal) a Profile Selection részen tudod kiválasztani a hálózati és aksis üzem során használható profilokat. A Master Performance State Table részen lehet engedélyezni a proginak a szorzó-fesz párokat, amiket a profilokban tudsz majd választani. Bepipálod amiket majd használni akarsz. Szorzót kiválasztod, majd az ablak alatt a VID select listából adsz hozzá egy fesz értéket. Ezzel óvatosan. Tesztelni kell, hogy bírja-e az adott feszt stabilan. Gondolom lefele akarsz menni. Ha bepipálod az Auto-Adjust Intermediate VIDs-t, akkor a min és max szorzó feszek alapján kitölti a köztes értékeket.
Jöhet a profile-ok testreszabása. Mondjuk legyen a Performance On Demand. Profiles ágat kibontva Performance On Demand oldalon AC Power fülön (én AC-nál erre állítottam) pipa a Use P-State Tranzitions-ba. Bepipálod a használni kívánt szorzókat, itt csak azok élnek amiket a Master Table-ben kiválasztottál. Performance/Power Saving Preference részben még lehet finomhangolni.
Ezután azt a profilt is ugyanígy belövöd, amit az aksis üzemhez választottál a Profiles oldalon. Itt természetesen a Battery fület választod a pofile beállításakor.
Röviden ennyi. Én mást nem szoktam piszkálni.
Fontos: csak admin jogokkal fut. Sima userrel belépve nem megy. Run as macerás minden induláskor. Vagy service-ként kell futtatni (én erre a Firedaemon progit használom, bár a 2.25-ös verzióval leállításkor nálam megfagy a gép). Másik lehetőség a linkelt oldalon említett Feladatütemezőből való indítás rendszerinduláskor, bár ekkor nem látható a program ikonja.
Sok sikert!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi hangfal építés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Milyen monitort vegyek?
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jogász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- LENOVO Yoga Pro 7 14IMH9 83E2003AHV(14,5" 3k Touch/Core Ultra 5/32GB/1024GB SSD 5 év garancia! ÚJ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest