- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Korrekt a support.

-
Eszleny
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Sajnos hülye vagyok.
Elfelejtettem, hogy az új NHC feltelepítése előtt le kell szedni az előző verziót. Miután rendesen feltettem az új betát nekem is működik a készenlét multibayes meghatjóval együtt is. Szeretném peterkeT elnézését is kérni, hogy feleslegesen fáradt helyettem.
[Szerkesztve] -
Blyan
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Az egyel ezelőtti változattal az volt a bajom (valamikor február közepén készült), hogy eltűnt belőle a grafikus kártya frekijét módosító rész (egyszerűen nem volt ilyen lehetőség a Graphic fülnél), és a ThinkPadhez írt Battery Maximiserben beállított energigazdálkodási sémák csak akkor működtek, ha lelőttem az NHC-t. (ezért visszaraktam az 1.09 beta 03-at, remélem itt nem leszek erre kényszerítve )
[Szerkesztve] -
Eszleny
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
A Hp-s topicban más is jelezte, hogy az nc6220 esetén a bajt nem oldja meg az új beta. Kipróbáltam, hogy eltávolítom a multibayII-s optikai meghajtót és utána probálom ki a készenlétet. Láss csodát így működött. Érdemes lenne neki szólni erről?
Tényleg lenyűgöző a fejlesztő reagálása. -
Shadowfax
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Király!
Örülök, hogy megoldódott a probléma! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- További aktív témák...
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Elfelejtettem, hogy az új NHC feltelepítése előtt le kell szedni az előző verziót. Miután rendesen feltettem az új betát nekem is működik a készenlét multibayes meghatjóval együtt is. Szeretném peterkeT elnézését is kérni, hogy feleslegesen fáradt helyettem.
Örülök, hogy megoldódott a probléma!