- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
parandroid #136 üzenetére
Korrekt a support.
-
Eszleny
aktív tag
válasz
Sajnos hülye vagyok.
Elfelejtettem, hogy az új NHC feltelepítése előtt le kell szedni az előző verziót. Miután rendesen feltettem az új betát nekem is működik a készenlét multibayes meghatjóval együtt is. Szeretném peterkeT elnézését is kérni, hogy feleslegesen fáradt helyettem.
[Szerkesztve] -
Blyan
félisten
válasz
Az egyel ezelőtti változattal az volt a bajom (valamikor február közepén készült), hogy eltűnt belőle a grafikus kártya frekijét módosító rész (egyszerűen nem volt ilyen lehetőség a Graphic fülnél), és a ThinkPadhez írt Battery Maximiserben beállított energigazdálkodási sémák csak akkor működtek, ha lelőttem az NHC-t. (ezért visszaraktam az 1.09 beta 03-at, remélem itt nem leszek erre kényszerítve )
[Szerkesztve] -
Eszleny
aktív tag
válasz
A Hp-s topicban más is jelezte, hogy az nc6220 esetén a bajt nem oldja meg az új beta. Kipróbáltam, hogy eltávolítom a multibayII-s optikai meghajtót és utána probálom ki a készenlétet. Láss csodát így működött. Érdemes lenne neki szólni erről?
Tényleg lenyűgöző a fejlesztő reagálása. -
Shadowfax
addikt
válasz
Király!
Örülök, hogy megoldódott a probléma!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged