Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
parandroid #146 üzenetére
Felraktam az újabb változatot. Ezen tudom változtatni az GPU órajeleket,de nem írja ki, hogy mennyin megy most. Nektek igen?? (előtte leszedtem a korábbit)
-
Blyan
félisten
válasz
parandroid #136 üzenetére
Az egyel ezelőtti változattal az volt a bajom (valamikor február közepén készült), hogy eltűnt belőle a grafikus kártya frekijét módosító rész (egyszerűen nem volt ilyen lehetőség a Graphic fülnél), és a ThinkPadhez írt Battery Maximiserben beállított energigazdálkodási sémák csak akkor működtek, ha lelőttem az NHC-t. (ezért visszaraktam az 1.09 beta 03-at, remélem itt nem leszek erre kényszerítve )
[Szerkesztve] -
Blyan
félisten
Nézd meg ezzel is (még a tom's hardware-es fiúk alkották) idle állapotban, majd valamilyen maximális terheléssel is
[link]
(szvsz lehet, hogy vissza veszi) -
Blyan
félisten
válasz
parandroid #37 üzenetére
''de elvileg a Celeron M nem támogatja a szorzóváltást. Egy próbát megér. ''
Neked, vagy neki?
UI: Bocs, valóban semmi közöm, ahhoz, hogy ki mit csinál gépével, több negatív hsz-t nem teszek -
Blyan
félisten
Ok, akkor újabb értelmes megszólalás: sokat segít, ha pótaksit vagy/és Intel® Pentium® M processor Ultra Low Voltage 7x3 vagy az alacsonyabb fogyasztású AMD Turion 64 Mobile proci változatot használ az ember, és akkor nem kell kétséges kimenetelű kisérleteknek alévetni a rendszerünket.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Blyan
félisten
Magánvélemény, de aki egy mobilprocit tunningol, az már ott elcseszte, hogy ilyen procis noteszt vett, ezt az arhitektúrát nem erre találták ki. Pont az a lényeg, hogy alacsony órajelen /feszültségen megfelelő teljesítményt adjon le, és akinek ez kevés az vegyen asztali procival szerelt laptopot. Igaza volt annak, aki azt írta, hogy pár százalék gyorsulásért felesleges ezzel játszadozni. Akinek meg a pénz nem számít, az vegyen 2 Ghz feletti Intel/AMD mobil procit.
Persze, mint mondtam, ez szigorúan magánvélemény...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- MacBook Pro 16 A2141 EMC 3347 27%, 16.1" Retina LCD IPS, i7-9750H, Radeon PRO 5300M, 16, 500, gar
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe gar
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged