Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
Sssent:Igen az indítópult jó megoldás, csak így nem tudtam automatikusan leküldeni az óra mellé, viszont DiXoN008 megírta a frankót, jobb-klikk és máris további lehetőségek tárháza tárul elém.

Köszi a gyors segítséget mindkettőtöknek!
Extra kérdés: Amiért a feszültségállításba kezdtem, - hogy több aksiidőm, és kevesebb ventillátor üzemidőm legyen,- nem egészen jött össze!
Kisebb feszekkel annyit értem el, hogy nem 60°C-ról 50°C-re hűt a venti, hanem 50°C-ről, 38°C-ra, tehát a procim ~10°C vel hidegebb,de a venti ugyanannyit megy.
Szerintem itt nyerhető lenne még egy-két perc csend ,ha valamelyik progival tudnám a kapcs értékeket vagy a rpm-et llítani.
Ezzel kapcsolatban van valami tapasztalatotok, vagy véleményetek?
A CPUCool-lal nem sikerült, nem 'tom Speedfan vagy I8KfanGUI esetleg más prg képes erre?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- Dell Precision 3630 Intel Core i7-8700K PC (hibás)
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest