-
PROHARDVER!
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doser0717
aktív tag
válasz
Aprósólyom #3936 üzenetére
Nem nem! Szerencsére nem sürgős!
Az én leendő új gépem hamarosan úton lesz. Laza 350.000Ft és szerencsére megtehetem hogy a végét ne ebből pótoljam ki...
Szóval annyira nem sürget az idő!
Sőt! Az eladás sem biztos. Sokáig úgy voltam vele, hogy el sem adom, hanem megkapja az asszonykám. De mivel ez egy 17"-os gamer gép (4 éve az volt, ma inkább egy fasza multimédiás) nem túl rózsás akku üzemidővel, úgy döntöttem meghirdetem, aztán hátha elviszi valaki mondjuk 90eFt-ig. Akkor megpótolom és veszek neki helyette egy új 130-140.000Ft-os 15,6"-at, ami kibír egy 2,5-3 órás vonatozást! Na meg van rá 3 év garancia.
De ha nem sikerül eladni, azt sem bánom, akkor marad és szolgál asztali gépként ameddig gazdaságosan fent lehet tartani. Úgy is a szívemhez nőtt már. És tudom hogy semmi baja
Röviden ennyi! -
tevike
senior tag
válasz
Aprósólyom #3936 üzenetére
Béla mester,csak kíváncsiságból.
Mennyit érne: Asus eee 1005ha (8,5 óra aksi,matt kijelző,nem bluetooth-s változat)
Állapota kiváló,aksija is szinte új,majdnem maxot hozza.sehol se kopott vagy karcolt,doboza is meg van.Egyszóval gyári állapot majdnem hogy......
(igaz netbook.....
)
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Macska topik
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- PR-Telecom
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged