Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lajkó

őstag

válasz Tibcsi75 #1391 üzenetére

"Ez az árazás egy baromság"
    Én legyek az utolsó aki Béci mentségére siet..., de azért ez így a részedről nem igazán fedi a valóságot!

Ezzel a kijelző mérettel, és felbontással játékra, alapból nem is igazán alkalmas ez a gép Egyálltalán minek vettél bele 9600M GT-t, meg T9400-ast, meg 2GBRam-ot, amikor ilyen pici a kijelzője? Mert ha lecserélted volna egy 1920x1200-asra (aminek most használtan is 40.000 lenne az alja), akkor azt mondom, hogy oké, de így... :S Full-full-fullon akarod a játszani a játékok single részét 1280x800-as felbontással, és 120-140FPS-el??? :D LOL Lehet hogy hozzád még nem ért el, de sokkal többet dob a vizuális élményen az egyel nagyobb felbontás, mint egy szintel feljebbhúzni minden efektet...
    Arról nem is beszélve, hogy FX770M-et már lehet mostanság venni 35-38ezer forintig, ami minimum 10%-al többet hoz játékok alatt is!
    Az SLC-d meg már kicsi.., max ráfér a rendszer ( Win7), meg egy komolyabb game (MW2)! De kéremszépen!!! Hol marad a többi 5-8GB program? Vagy azt másik wincsire rakod? Akkor meg mi értelme az ssd-nek? :S
    A külső meghajtód meg persze gondolom nem Power-over, úgyhogy lehet hadakozni a két kábellel...
    Nézz meg egy Fusitsu Siemens Pi3560-at, aminek az ára 132.000-170.000-ig terjed, jobb a kijelzője(bár ugyan az a méret), kb. ugyan ott van a vga-ja mint a 9600M GT, két hdd-s, stb... A Te gépednek meg mai ÚJ ára már nincs, még a Refurbished kategóriában sem!
    Jah, és ez a Fusi már nem az a régi gagyi fajta Fusi, és zsír új!!!! :C

Konklúzió: Nem is volt annyira rossz az az árazás! ;)
    Aktív olvasó vagyok, és persze találok néha hibákat, (pl. a GateWay-el kapcsolatban...), de ebben az árazásban nem volt hiba, az TUTI! Bocsi, de nem tudtam megállni, hogy ne említsem meg! :B

Peace! :)

• bela5

senior tag

válasz Tibcsi75 #1391 üzenetére

Szia!
    Okés...akkor kérj érte annyit amennyit akarsz,ez egy hogy is mondjam...segítség azok számára,akik el akarják adni a notijukat,de mint szoktam mondani a végső ár megítélése a tekezedben van. Én ingyen és bérmentve adok tanácsokat,ha ez nem tetszik,lehet menni moderátor bácsihoz.Én is remélem,hogy nem lesz sértődés egyik oldalról sem,de mégegyszer...a végső ár megítélése a te kezedben van,én csak segítek.
    Részemről a témát lezárva tekintem...
    Üdv!
    Bela5

Új hozzászólás Aktív témák