- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Tudod itt nem az a lényeg...
De ha már itt tartunk,nézzünk egy példát. Megsarcolják a multikap,felviszik a notik árát,és jobban megéri a vásárlónak használt notit venni. De nézzük amit én mondom. El vagyunk adósodva.Sok a munkanélküli.Mindenen csak az adót szedik be. Ha jön egy kormányváltás. Mindegyik (jobboldali,és egyben esélyes pártnak a programja) az adócsökkentés. Tételezzük fel...Csökkenti az adókat....Plusz 5-10k-val jut több a zsebbe
,és máris több pénze lesz a kedves vevőnek használt notit venni. Ha csak a multikat adóztatják meg,akkor még az is jó,mert akkor tényleg jobban megéri használtat venni.Teljesen pártatlanul. A kormányváltástól nem azt kell várni,hogy kolbászok lógjanak a fákon,hanem azt,hogyha egy kicsit csökkentik az adókat,talán jobb lesz a vásárlási morál.És azért vegyük figyelembe,hogy egyes kutató cégek szerint nem csak a Jobbik fog bejutni a parlamentbe--- De javaslom,hogy mielőtt politizásálásba menne el a dolog,ezt a témát fejezzük be. (minden jóindulattal mondom ezt) ----Ez az én véleményem, akinek nem tetszik
,az ne fogadja meg. Minden a ti döntésetek, én csak tanácsokat adok
.
Üdv!
Bela5
-
Tibcsi75
csendes tag
Válasz de nem sértő
Én külön monitor,egér,billentyűzetről használom,tisztába vagyok hogy kicsi a laptop felbontása,de ha asztalhoz van kötve akkor nem mindegy?
Nem hinném hogy mások nem teszik ki monitorra vagy LCD TV-re.
Másodszor ha utána nézel akkor a WIN7 min követelménye 16GB,nekem mindennel telepítve 20GB ebben fontos progik is vannak a vége,szóval még mindig marad 10GB.
A külső vinyo meg e-sata csatival olyan mintha benne lenne a laptopba szóval nincs sebesség vesztés.Téma lezárva
-
-
Kedves Lajko!
Úgy gondolom ,nem vagy tisztában azzal,hogy mi mennyit ér. Minek van árcsökkentő,és növelő hatása. Ebben az esetben egy megbízható acerről volt szó. Abban leginkább volt Blue ray, és nem az a jó,hogy most milyen a képe, hanem az,hogy azon még volt gari, a toshibán nincs. Ergo az Acer összetétele sokkal jobb volt mint a toshibáé.És még egy indok: Az magyar billentyűzetes, ez meg olasz, Teljes értéküen lehet használni?! az kétlem. Tudod ha nem vagy tisztában,hogy kell árazni akkor inkább ne tedd, vagy legalább ne kérdőjelezz meg.
U.t. Nem kell a hozzászólásomon megsértődni,nem annak szántam.Hanem csak meg akartam védeni a hozzászólásomat.
Üdv!
Bela5 -
Sziasztok!
Látom nem vagytok biztosak abban a + - 5k.-ban.,..Szerintem ez a gép nem olyan rossz mint mondjátok...A külsejére kellene egy skin matrica, le kellene polírozni,és jó is lenne, szerintem 50-55között van.U.t:Akartam írni előbb is ,csak valami probléma folytán állandóan ledobott az oldal, nem tudtam belépni.
-
Sziasztok!
Mit látjátok eltűntem e hétvégére, de most itt vagyok....
Lajkonak igazat adok,és köszönöm a HSZ-t amit írt (944) a ramos dologban.De a noti szerintem (FUSI) olyan 60k.-ér. A FUSI nem egy jó márka,és ennek a linken lévőnek az összetétele sem valami jó. Így én olyan 60k.-t mondok. Am,ha a ramon vitázunk javaslom,hogy nézzetek szét a fórumon,és keressetek ehez illő topicot, ez piaci téma, de nem laptop beárazáshoz tartozik. -
Aham...Ha ezek kellenek akkor nem rossz amit néztél, ezzel nem lehet felvenni a versenyt. MOndtam volna ,hogy nézz egy acer-emachines gépet, de az nem olyan ami neked kellene... Ha te akarod megvenni akkor világosítsd fel,hogy a gépe nem ér annyit amennyit kér érte az nagyon sok... Mond el neki,hogy ,mennyi lesz a végösszeg,ha veszel hozzá akkut is. Mond el neki,hogy ez egy hibás gép a pixelhiba miatt, és mond el neki,hogy engedjen már az árból, de persze ezt csak akkor,ha laikius. Ha szakértő akkor max 5ezret jó ha engedni fog. Még nyitvatartom a szemem ,és szétnézek a piacon...
-
Ha így nézzük nem... De én éppen az akkor eladható, kedvező, és reális árát néztem, ennyire nem mentem bele. De ha ennyi egy akku, és számításaid szerint 90k.ra jönne ki. Akkor mindenképpen az ár nem haladhatja meg az 55-60k.-s határt sem. Mondván 90k.-ért már jobb gépet kapsz, ami garis és új. Mondván nem szabad ,hogy összesen 80k.-nál többe kerüljön, mert még 80k.-t sem ér a szerkezet. Erre vigyázz. Ha teljesen laikussal kerülsz szembe akkor add el 60k.-ért, ha egy kicsit szakértő, ne kérj töle ennyit, mondjuk csak 50k.-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest