Hirdetés
-
PROHARDVER!
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
Üdv,
Lenne egy Macbook Pro 2013 Retina Pontos típusa: A1398 (EMC 2745) (Tudomásom szerint i7, 256gb ssd, 16GB ram)
Kijelzője belülről törött, tehát csak az lcd display tört be de a külső üveg borítás nem. úgy mint ezen a képen a telefon: [link]
Töltője és doboza nincs,Ezen kívül hibátlanul működik, tehát ha rádugom egy hdmi kábellel a tv-re bekapcsol és használható a gép.
Az állapota felülről és kinyitva szép, viszont az alsó takaró lemez része vagy foltos vagy piszkos sajnos nem tudom, jelenleg nincs nálam ezért nem tudom megmondani
Itt vannak a képek amiket kaptam róla én is:
[link]
[link][link][link][link]Ez alapján amit leírtam egy használt állapotú viszonylag szép állapotban lévő (leszámítva az alsó burkolatott) lévő mac-ről van szó törött kijelzővel, töltő és doboz nélkül.
Ha valaki betudja nekem árazni annak örök hálám

Ez most egy durva becsles lesz, de kb 200k kornyekere tennem, inkabb valamivel ala. A kijelzot fedlappal egyutt kompletten kell cserelni, nem olcso mulatsag.
[ Módosította: r4z ]
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Update 10.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx