- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssent
senior tag
Véletlenül ismerem ezt a gépet, mert volt (van) szerencsém a még P3-as elődjéhez (5000) meg az 5100-as széria egy kisebb, SXGA+-os (de egyéb paramétereiben nagyjából megegyező) darabjához is.
A ''szörny'' jelzőt nem a kategóriájában normális méretére értettem, hanem csak a CPU-ra. A P4-es generáció notebookokban egyszerűen elb**tt konstrukció volt - mindegy, hogy erről a gépről vagy bármelyik másikról beszélünk. A P4-es ThinkPad T30 sem volt egy ász, pedig a T sorozatba azért egyébként elég nehéz belekötni.
Az X évvel ezelőtti árakat pedig már semmi értelme felhozni. A Satellite széria anno sem volt felsőkategória, azt akkor is Tecra-nak hívták. A mai ''minőséggel'' nem akarok párhuzamot vonni, az más tészta.
''5 éves, mutass egy hp-t ami bírja eddig.''
Az klassz. A fent említett 5100-as nem húzta eddig. A P3-as a mai napig megy. Mondjuk egyik sem jelent semmit.
''És különben is, nem arról kérdeztem véleményt, hogy te mit piszkálnál bottal. Árat kértem.''
Ha ilyen nagyon szeretnénk kötözködni, akkor tulajdonképpen nem is a kérdésedre válaszoltam. Ráadásul azt is offtopicban. Talán csak szabad eszmecserét folytatni a kérdéseden túl is, ha már egy nyilvános topicban vagyunk.
''110 szerintem igencsak optimista elképzelés, annyiért bárki viheti.''
Az optimistában tökéletesen egyetértünk, annyiért nyilván add el azonnal. Sok sikert kívánok hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest