Hirdetés
- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
-
-
Coyote2000
őstag
válasz
TexT-BoY #1549 üzenetére
Azert az teny, hogy a folyamatos BT meriti az akkut, a napi toltes meg ido elott haza is vagja. Hiaba asztali tolto, en nem erek ra minden nap beleallitgatni a telcsimet. na de most csak a hecc kedveert, benyomtam BT-t a 8910i-men, oszt letesztelem mennyit bir vele. Nem adok neki 3 napot.
-
Coyote2000
őstag
válasz
TexT-BoY #1518 üzenetére
ja ertem, hogy ez csak az ujabb akkukra igaz (Nekem BLB-2 van, regen a 3310-ben BLC-2-t hasznaltam, de meretre teljesen kulonbozok voltak, ezert gondoltam, hogy santit a dolog). Igy mar ertheto. Senkinek nem ajanlom az utangyartottat, anno nekem is megsinylette a 8210esem a japan utangyartott akkut. Annak idejen meg az uj akku 8990 volt, az utangyartott meg 2990, de ma mar nincs ilyen kulonbseg.
-
Jégkokó
veterán
válasz
TexT-BoY #1509 üzenetére
Megnéztem az elöbb a speed shopban , hogy menyiért van aksi a telómhoz, és olyan 2500 ft kürül van az utángyártott.De az csak 750 miliamperes , az eredeti meg 850 es, de furcsa mód még a 3510i ben meg 950 es volt, de az ki is birt akár két hetet is, de egy hetet mindféle képpen kibirt folyamatos használat mellet
-
Coyote2000
őstag
válasz
TexT-BoY #1322 üzenetére
sokan irtak, hogy problemajuk volt vele.
Tudod, ez kicsit markafuggo, sot, egyedi hiba is lehet. Olyan, mint amikor a te 6230i-d nyikorog meg ''el van deformalodva''. Az enyem nincs, tokeletes
Ugyanigy az MMC-k sem mindig passzolnak a helyukre, ilyenkor elkel egy kis ''szereles'' -
-
quarros
tag
válasz
TexT-BoY #709 üzenetére
Bocsi de akkor ennek nem néztél utána elég alaposan.
Bővebben: link COMPEX-TRADE Kft, Zona Computers
1 GB MMC mindenhol 13000 körül van, de mint azt írtam nem azt keresem hogy k...a olcsó legyen, hanem hogy a megbízhatóan működők közt a legolcsóbb. (lehet akár 16is de nem 19-20) -
quarros
tag
válasz
TexT-BoY #705 üzenetére
Köszi. De sajnos tuti nem A-Data. Az aquásokat már vagy 8 alkalommal hívtam de 1gb mmc csak Super Talent vagy valami brand van raktáron (nem emlékszem pontosan) A-Data-ból nem is volt még 1 gigabyte-osuk (valószínűleg azért mert ők az MMC PLUS-t forgalmazzák nem a Turbo-t abban meg 512 a max). De úgy látom nem érted a problémámat nem az a gond hogy mennyibe kerül hanem az hogy ha már vesz az ember valamit akkor az jól működjön. Tehát az érdekel hogy MÁRKA, TIPUS szerint pontosan az a kari amit javasoltok jól megy-e, és nem az hogy megnézünk internetes árlistákat és ár alapján mondjuk hogy ez lehet hogy jó (ezt már megtettem magam).
-
Jégkokó
veterán
válasz
TexT-BoY #703 üzenetére
Nekem nem 80 ezerért lesz ilyen telefonom, hanem csak 45 ezerért, és én nem filléreskedek a memóriakártyával m,ajd hozzá, de egy kártya nekem nem ér meg 15 ezer ft ot, ha ugyan az mint az olcsóbb társai csak annak valami hiper szuper márkája van.Ramból se vettem nagy márkájut csak egy hynix et és nekem tökéletesen megfelel.
-
quarros
tag
válasz
TexT-BoY #703 üzenetére
''gyerekek'' ne legyetek már ilyenek... Megy a cigánykodás az MMC karin egy 80rongyos telefonnál?!...
Ok ezt aláírom, de jelen esetben nem ez megy! Úgy gondolom egy 1gb mmc megér 15.000-t de nem többet! Mint láttad vagy A-Data-t vennék vagy 13000-ért Brand karit (Super Talent). A Kingston sajnos nálam kiesik mert elvből nem veszek tőlük semmilyen flash cuccot még egyszer. De ha 15000 Forintért vagy az alatt tudsz mondani 1 gb mmc-t ami kompatibilis és nem lassítja be a telefont akkor azt nagyon megköszönném. -
Pompi
nagyúr
''Érdemes ezt a Nokiát megvárni vagy vehetek most is 6230-at?''
Ha úgy érzed, hogy a speckók és tapasztalatok alapján, hogy a 6230 ki tudna téged szolgálni akkor igen. De ezt neked kell eldöntened.
Egyébként nagyon kacsának tűnik a ez a 6230i dolog. (sajnos)
Ekkora kijelzőt a Nokia még a Symbianos okostelefonjaiba se rak, az eddig már megjelent és a bejelentett de még meg nem jelent modellekbe is a régi 176x208-as van.
Szerk: De kellemes meglepetések persze érhetik az embert
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest