- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
Figy, ha nem anyazni jottel, akkor miert hasonlitod ossze egy felsobb kategorias telcsivel? Sony Ericsson egy kicsit a 6230i kategoriaja fole tervezte az S700i-t, 6230i-t inkabb K750-nel lehet osszevetni - de meg az sem az igazi, mert K750 arban a Nokia felett van...
De ha mar S700, akkor teny: hogy Nokia egyszerubben kezelheto, viszont a Sony Ericsson okosabb. Ez mindig igy volt, annak idejen a K700 is okosabb es esszerubb dolgokat tudott a 6230-nal, megis tobben valasztottak 6230ast, mert sokkal egyszerubb volt hasznalni...
Sonyban a legjobb a Quickshare a Nokiahoz kepest. A BT-bekapcsolas-fikazashoz meg annyit, hogy nagy hulyesegnek tartom. 6230i-n is meg lehet oldani 3 gombbal, ha a jobboldali valasztogombra teszed pl.
De sztem felesleges a tovabbi vita, a 6230i-t nem azert valasztja valaki, amiert az S700at. -
TexT-BoY
addikt
00oo0...Nemtudom a BT-t miért kell kapcsolgatni? nekem nonstopp megy infra meg 3katt a Kedvencekben. Néha nemtudom megérteni az embereket. Mivel a BT nem fogyaszt ha inaktiv emiatt nemtudom miért nem lehet hagyni szegényt a sarokba had mennyen... NEm is lassit olyan vigan zenélek/játszok/smsezek vele hogy hihi
.
Az aksi lemerüléshez meg csak annyit hogy aki hazsnálja a telefont az ne legyen lusta feltolni a töltöre naponta egy kicsit... Nekem mondjuk ez már megoldodott egy asztali telefontöltövel (Ahogy hazaérek ott tartom a telót igy nicns elhagyás és sose merül le)
Ezzel kiküszöböltem a fénykéezős mizériát.
Amugy meg most nézem én elmentem szoftverr frssitiésre és csak 3.40et kaptam pedig oktober közepén volt mindez?! -
Jégkokó
veterán
-
Jégkokó
veterán
Tévedsz volt már a kezembe, és nem csak ez a telefon hanem a samsung D500 től elkezdve a SE W800i n át szinte minden ami csak létezik.Igy van egy kialakult képem a telefonról.Ja és azért van a kedvencek menűpont, hogy ami fontos számodra azt egy gombnyomásra elő tudd hívni.
-
-
Jégkokó
veterán
Pedig amiket felsoroltál , azokat mind nagyon jól tudja a telefon.Én még egy rossz szót se tudtam rá mondani, tökéletesen meg vagyok a telefon összes szolgáltatásával elégedve.A kijelzője a kategóriájában az egyik legjobb, és ezt az is alátámasztja, hogy amikor kijött messze a legszebb kijelzőjü telefon volt ez.Az egyetlen negatívúma az az aksi, de ezen lehet változtatni, egy nagyobb teljesítményű beszerzésével.Szerintem nagyon szép képeket csinál, összehasonlítottam a digitális gépünkel , és az 1 megapixelen sokkal gyengébb képeket csinál mint ez a telefon.Jó mondjuk nem egy mai darab,már 2 éves múlt, de akkor is.A menúje, meg messzemenőleg jobb mint a többi hasonló kategóriájú telefoné, legyen az samsun, vagy sonyericcson, vagy akármelyik.Teljesen jól átlátható, semmi agyon bonyolítás nincsen benne mint más telefonokban
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest