- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- Elviszi a ZT Systems, AMD-hez került gyárát a Sanmina
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
válasz
pastarics #1477 üzenetére
igy van, en is az vagyok, de most sokkal boldogabb vagyok a bena kijelzos, mono csengohangos ''gagyi'' 8910i-vel, mint a multimedia-bajnok 6230i-vel. Jobb erzes ranezni, megfogni, hasznalni.
D600 is sokkal virtuozabb formatervet kapott mint a 6230i, noha a menuje miatt vszinuleg lesznek nehezsegeid Nokia utan, es talalkozol majd egy-ket bosszanto problemaval, amit eddig nem volt. De ha annyira tetszik, akkor sokkal jobb erzes lesz majd a D600at elohuzni a zsebedbol...
Szerintem ez ''izlesek es pofonok''-dolog. En rajottem, hogy 6230i mindenben kivalo, csak eppen havonta ketto fenykepet csinaltam, haromhavonta ket videot, mp3 lejatszot meg helyettesitettem egy ''hivatasos mp3 playerrel''. Akkor meg minek? PTT es presence szolgaltatasok haszontalanok, a szep kijelzonek meg az akku keszenleti ideje itta meg a levet. Leszolni nem akarom, mert tenyleg jo telcsi, de az vegyen ilyet, aki mindent ki is hasznal rajta. Nekem eleg a WAP, MMS, szervezofunkciok - es csengohang helyett inkabb hasznalom a mono ring-ringet, mint hogy hulyesegeket toltsek le horribilis osszegekert... (ez most 6230i-re nem vonatkozik, ott mp3-at kivaloan lehet hasznalni csengesnek)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest