Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
6230i tartós teszt:
A cuccot még agusztusban vehettem kézehez nagyon szeretem. Ami rögtön szembe ötlött a kis memoria és a gyors merülés... a memoriát megusztam cirka 13ezer Forijntbol egy Kingston MMC+ kártyával ezzel többé nem foglalkoztam aztam. a telefont szeptember végéig hazsnáltam amikor is nagyon poros kijelzre lettem figyelmes és arra hogy a telefonom diszcsikja (amin az 1.3megapixel felirat van) LESEETT. Nokia szerviz... 3hét és uj telefont kaptam persze minden adatom elszált. Nembaj reloaded ujra elövettem a kártyám kaptam ingyen és sürgösen egy clubnokia karit .... Minden jo aztán felbukkant a Nokia HS6oké go vissza márkakereskedés elövesz szutyokkártya egyszeri 10% kedvezmény megkap. örül.
2honapja használom HIBÁTLANUL a telefont napi 8orában legalább... Javajátékok, mp3, rádió, számologép, MMS, egyszoval minden!!! és most vettem egy uj B-s aksit ez sokkal jobb kb 2x amit bir a cucc. Összeségében elmondhatom hogy kihasználom és szeretem ezt a mobilt. -
Coyote2000
őstag
válasz
jani0625 #1493 üzenetére
Sajnos már nincs nálam a garilevél (mivel már a telefon sincs meg), ezért nem tudom megnézni, hogy nekem hogyan volt..
Egyértelmű, hogy a vásárlás helye és dátuma szerepelni fog a levélen. Valószinűleg ettől az időponttól a Nokia automatikusan 2 év garit vállal, még akkor is, ha a kereskedő (áruház) csak egyet. De amúgy is érdemes egyenesen a szervizbe vinni a telcsit, mert ott gyorsak, és az áruház úgyis oda küldené tovább..
Viszont fontos, hogy vásárlás előtt érdeklődj a gari felől, és ha kereskedésben veszed, akkor nézd meg a garanciapapirt, hogy érvényes-e rá a magyarországi Nokia garancia!!! Sajnos a legtöbb (főleg online) kereskedő úgy húz hasznot az új telcsikből, hogy olcsóbban csempészik be őket külföldről - viszont a két év gari is csak a származási országban lesz érvényes...Óvatosan vásároljatok új telefont, ha nem megbizható forrásból veszitek!
Mondjuk én már vettem egy 8310est a NextGSM-ből (akkor még Budatel volt), és jó volt a gari Mo-n is. -
jani0625
aktív tag
válasz
Coyote2000 #1491 üzenetére
ok én elhiszem,de mondjuk ha ahol veszem ott kitöltik a gar jegye mert ugye az kell hozzá(gondolom) és azt mondják hogy 1év a gar attól még lehet hogy a nokia 2 évet vállal rá?
vagy feltüntetik a garjegyen hogy meddig szól? -
pastarics
tag
válasz
Jégkokó #1489 üzenetére
hát, az tény, hogy a nokiák nagyon jók. de szerintem az is, hogy az ázsiai gyártók is nagyon igyekeznek egyre jobb készülékeket gyártani, mert mindenkinek az a célja, hogy vegyék a telóikat. magam persze csak kis időt töltöttem a D600 kellemes társaságában egy kiállított kipróbálható modell kapcsán, de elég meggyőző volt. biztos tettek a 6680-asba már olyan sztereo csipet vagy mit, ami még a 6600-ásban nem volt, azon nem is segített a sztereo fülhallgató se, meg a rátelepített MP3 lejátszó program sem. monó módban, elég kifogásolható minőségben játszotta le az MP3 számokat. de persze a nokiánál is nagy léptékűek a fejlesztések, ennek gyümölcse a 6230i is.
-
Coyote2000
őstag
válasz
jani0625 #1490 üzenetére
igy van, Nokia is az EU miatt ujitott.
Amit irok, az teny, nem pletyka: a sajat (most mar ex) 6230i-met ha jol tudom a Media Marktban vette az elso tulaja, 2 ev teljes garival.
Bementem szoftverfrissitesre a Nokiahoz, mondtak, hogy 2 even belul barmilyen okbol visszavihetem a telcsit. Akkor is frissitenek szoftot, ha nincs semmi baja a keszuleknek...
Most mit nem lehet ezen erteni? T-Mobile webshopban is 2 evet adnak mar Nokiakra, nezzetek meg... -
jani0625
aktív tag
a két év garihoz:
mintha valahol olvastam volna hogy jan 1-től kötelező lesz az eu miatt(de nem mernék erre megesküdni) viszont a kereskedők még csak nem is hallottak ilyenről és az is furcsa hogy valahol lehet többlet pénzért 2év garival venni 6230i-t amúgy olcsóbban meg csak 1 év gar van rá.Konkrétan megkérdeztem egy kereskedőt és ő azt mondta hogy csak az új modellekre igaz(de mondjuk láttam olyat is hogy n90et csak 1 év garral árultak) pl N series.
ezt jó lenne megtudni hogy mi is a helyzet!
vki ha tud többet az írjon! -
Jégkokó
veterán
válasz
pastarics #1487 üzenetére
Hát ha azt nézzük, akkor a D500 t is mennyire agyon istenítették, hogy ez a legjobb telefon meg ilyenek.De szerintem a samsung telefonok messze vannak a nokiától, értem ezt kialakításban mind pedig felépítésben.Szerintem a 6680 ban már sztereo a mp3 lejátszás, de gondolom lehet rá telepíteni megfelelő lejátszót
-
Ford2000
csendes tag
válasz
Coyote2000 #1485 üzenetére
A telefonhoz van egy User Guide, rajta szep betukkel a Vodafone logoja, mely szerint ezt nekik krealta a Nokia. (Customized For Vodafone)
Mind a szofver mind a lockolas a nokia keze munkaja.
Ebben a leirasban van benne, hogy a nokia ket evet vallal, ehhez nem kell garanciapapir, csak a szamla, IME szammal. Az egy dolog, hogy a voda vallal egy evet, de nem veetlen, hogy nem a szolgaltatokhoz visszuk a telefont javittatni, hanem a gyartohoz (foleg a nokianal). Szerintem egy evet vallal a voda, a tovabbi egy ev csak a nokianal ervenyesitheto.
Nekem van egy toshiba laptopom, mediamarktban vettem. Egy arva garanciapapirom sincsen, csak a szamlam, melyrol egyertelmuen azonosithato a keszulek.
Volt mar ra pelda, hogy billenytuzetet csereltek a toshibanal ugy, hogy bementem az utcarol, se nem kertek szamlat, se nem semmi papirt. Minden keszuleknek van egy Siping (ha jol irom) datuma, es normalis cegek onnantol szamitva a garancia idot, nem kernek papirt sem.
Gondolom a nokia is nyilvantartja, mely keszuleke merre indult el. Az o leirasuk szerint, 2 ev a jotalas, es a jotalas fuggetlen az eladotol (kiveve, ha buheralt, lopott, stb. stb. keszuleket kapsz).
Szamomra ez eleg egyszeru, de azert utana fogok kerdezni. Na, nem mintha manapsag egy keszulek kibirna egy valakinel egy evnel tobbet -
pastarics
tag
válasz
Jégkokó #1484 üzenetére
a D500 valóban említésre méltatlan. de a D600! nagyon ergonómikus és szép. persze a kétségek a csúszkát illetően valósak. de a multimédia remek (olvasgattam ehhez kapcsolóód fórumokon a hozzászólásokat) - ezt a 6230i-ben is nagyon kedvelem, hogy sem a készített kép minőségében, sem az MP3 lejátszóban nem találok kivetni valót. a 6680-asnak nagyon meggyőző a tudása, amiben nem vagyok biztos vele kapcsolatban, hogy sztereo-e a hangzása, ha telepítek rá MP3 lejátszót. bár lehet, alapból van benne lejátszóprogram - nem ismerem.
-
Jégkokó
veterán
Erről a két év garanciáról még nem is igen hallotam, vagyis hogy annnyit tudok, hogy a szolgáltató csak egy évet ad a telefonra.De végülis ők megpiszkálják a telefont, hogy hálózat függő legyen , vagy ez hogy történik, mert még sehol se hallotam erről semmit
-
Coyote2000
őstag
válasz
Ford2000 #1483 üzenetére
Sajnos egyik szolgaltato sem adja neked a telefon eredeti garanciapapirjat, mindegyik sajat garancialevelet allit ki, amit csak a sajat szervizukben tudsz ervenyesiteni.
Ezzel szemben a gyari fuggetlen telefonokhoz nokias garipapirt kapsz, ami tenyleg ket evre vonatkozik - meghozza ket ev teljes koru garanciat jelent. A szolgaltatok tudtommal legjobb esetben is csak 1 ev teljes, +1 ev szoftvergarit vallalnak be.
Annak ellenere, hogy a telefon menujebe is belenyulnak, es a garancia felteteleit is atszabjak, annyi eszuk mar nincs, hogy a telefon hasznalati utmutatojat is megvaltoztassak. Igaz, a tremobilos T630asomnak egyedi konyvecskeje volt, T-mobileos valtozatokra szabva. Ahol nem igy van, a szolgaltato bajba kerulhet a fogyasztovedelmiseknel... -
Jégkokó
veterán
válasz
pastarics #1481 üzenetére
Amikor egy D500 as volt a kezemben, hát nem is tudom, de valahogy nem adta vissza azt az érzést, mint amit egy 6230i tud számomra adni.Annyira játék telefon hatást keltett nekem, meg ugy az egész kialakítása is olyannak tünt számomra.De gondolom a D600 asról is ez lenne a véleményem.Régebben akartam egy simyanos nokiát talán egy 6600 t, de amikor a kezembe vettem, hát nem voltam tőle elájulva, az én telóm messzemenőleg jobban kezelhető bárfmilyen szempontból is nézzük
-
Ford2000
csendes tag
Urak!
egy kicsit beleolvastam a hasznalati utmutatomba, annak is a vegebe. ez alapjan nem csak akkor jar a telora ket ev gari, ha a nokianal veszed, fuggetlenul, sok penzert. en ugy gondolom, hogy a vodafone-os telomra is ad ket ev jotallast a nokia, ehhez mindossze egy imei szammal ellatott szamla szukseges. -
jani0625
aktív tag
válasz
pastarics #1481 üzenetére
én is nehezen tudok dönteni,persze csak nokia jön számításba, ezért megnéztem media marktba a 6680at és az n70, (ha egyik se jön be,vagy nem veszem meg akkor 6230i persze még mérlegelek mert ugye az áruk...) nagyon tetszett eddig az n70 de már nem, a 6680 sokkal kezesebb, nagyobb billentyűzk, masszívabb, a hátsó kamera takarója belilleszkedik a hátuljába így nem fog 1-2hónap után mozogni mint az n70é,ami a médiában volt már 3nap után mozgott,nem volt elég stabil. És hát az ára is nagyon sok. Viszont főleg ha nagyon hosszú távra tervezek (most már 4éve van egy 6310em, semmi baja) akkor meg inkább a 6230i. na majd meglátom
-
pastarics
tag
válasz
Coyote2000 #1480 üzenetére
hát, a d600-ban a formavilága kapott meg. tehát tetszik inkább, mintsem tudom, hogy jó. a másik, vagyis a 6680, okos telefon, mint ahogyan nevezik is ezeket a symbianos cuccokat. de ha meg annyi mindenre használnám a tenyérben elférő gépeket, akkor pda-ra cuppannék. mert az se sokkal nagyobb, mint a 6680, s jobban ciccen rajta az op rendszer. de nem ez a cél, hisz nem vagyok olyan ipse, aki a bőrtokjában akarja hordani az irodáját
úgyhogy igazából a 6680 a józan ész, a d600 pedig a megfertőzött mobilőrült választása bennem. és nem bírok uralkodni magamon. már tudom, hogy megszerzem ez a kóreait valahogy, bár akkor a gyerek nem eszik majd pár napig...
-
Coyote2000
őstag
válasz
pastarics #1479 üzenetére
Ja, ha a 6680 is kepben van, akkor azt ajanlom inkabb! Sot, a 6681 meg jobb, mert minek 3G, meg talan olcsobb is.
Sztem fogd a kezedbe mindkettot, nezegesd, probalgasd, utana donts. Vagy vedd meg a dragabbat, es ha megis a masik tetszik, akkor konnyen le tudod cserelni. -
pastarics
tag
válasz
Coyote2000 #1478 üzenetére
köszönöm a megértésed. sajnos nekem már sokszor volt olyan, hogy egyik telóból belezúgtam egy másikba, sajnos, mert ennek anyagi vonzata is van. de olyasmi ez, mint a játékszenvedély, vagy a kicsit jobb értelemben vett függőség. és ezek a nyamvadt tervezők, fejlsztők mindig tudják hogyan hálózzanak be engem az együgyű fogyasztót. most a kóreai ipséknek sikerült például. szerintem egyébként férfias a d600-as is, hiszen szép, fekete háza van neki. ami nagyon visszatart az a 100 körüli ára. hiszen közel ennyiért 6680-ast vásárolhatok, ami szintén teccik, meg a symbian - mint tudjuk - teljesen más világ, tapasztaltam a 6600-val. nehéz ügy ez. a fenébe!
-
Coyote2000
őstag
válasz
pastarics #1477 üzenetére
igy van, en is az vagyok, de most sokkal boldogabb vagyok a bena kijelzos, mono csengohangos ''gagyi'' 8910i-vel, mint a multimedia-bajnok 6230i-vel. Jobb erzes ranezni, megfogni, hasznalni.
D600 is sokkal virtuozabb formatervet kapott mint a 6230i, noha a menuje miatt vszinuleg lesznek nehezsegeid Nokia utan, es talalkozol majd egy-ket bosszanto problemaval, amit eddig nem volt. De ha annyira tetszik, akkor sokkal jobb erzes lesz majd a D600at elohuzni a zsebedbol...
Szerintem ez ''izlesek es pofonok''-dolog. En rajottem, hogy 6230i mindenben kivalo, csak eppen havonta ketto fenykepet csinaltam, haromhavonta ket videot, mp3 lejatszot meg helyettesitettem egy ''hivatasos mp3 playerrel''. Akkor meg minek? PTT es presence szolgaltatasok haszontalanok, a szep kijelzonek meg az akku keszenleti ideje itta meg a levet. Leszolni nem akarom, mert tenyleg jo telcsi, de az vegyen ilyet, aki mindent ki is hasznal rajta. Nekem eleg a WAP, MMS, szervezofunkciok - es csengohang helyett inkabb hasznalom a mono ring-ringet, mint hogy hulyesegeket toltsek le horribilis osszegekert... (ez most 6230i-re nem vonatkozik, ott mp3-at kivaloan lehet hasznalni csengesnek) -
pastarics
tag
válasz
Jégkokó #1475 üzenetére
teljesen igazatok van mindenben. szerintem is nagyszerű a 6230i! nagyon kedvelem a legtöbb szolgáltatását. a multimédia azt tudja, amit ajánl, pontosan azt, nem ''parasztvakít'', az mp3 lejátszója nekem messzemenőkig megfelelő, a szervezőfunkciók nemkülönben. de - és talán most is, mint már annyiszor elkapott a divathullám - amikor kezembe vettem, egyszerűen beleszerettem ebbe a szaros d600-ba. a tapintása, a képe, az ergonómiája... nem is mentegetőzöm. gyarló vagyok...
)
-
Jégkokó
veterán
Egyszerűen ne értem meg azt, hogy valaki miért cseréli le a telefonját olyan kis csili vilire mint a samsung D600 , mert azért a 6230i nek szerintem sokkal kifinomultabb megjelenése van mint a samsungnak.Meg szerintem férfiasabb telefon is , már a méretét tekintve legalábbis
-
pastarics
tag
én most valami miatt a d600-ra mozdulok, s mihelyt megszerzek egy ilyet, magam is áruba bocsátom szeretett 6230i-met. nekem van hozzá HS-6-os headset, meg 256-os MMC is. három hónapos a készülék.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Digital #1462 üzenetére
Mert kettot is szereztem, es hogy Christopher Lambertet idezzem: ''Csak egy maradhat''
Egyebkent meg fullra bejon a telcsi, mig 6230i szolgaltatasainak egynegyedet hasznaltam (szervezofunkciok, kommunikacio, WAP, stb.), most teljesen kihasznalom. Es a 6230i arabol meg egy popec mp3 lejatszora is futotta
-
Digital
addikt
válasz
Coyote2000 #1460 üzenetére
Miért adod el a 8910i-t is
-
tom78
csendes tag
Hello,
Bocsi, hogy itt is hirdetek, de hátha érdekel valakit. Vadi új (0 perces) 6230i eladó 1 év hivatalos garanciával, bontatlanul. Valaki?60 körül
-
Coyote2000
őstag
válasz
Coyote2000 #1457 üzenetére
...és már el is kelt a telcsi, kb. 2 óra hirdetés után
Ráadásul 58-ért
-
Grolsch
tag
válasz
Coyote2000 #1457 üzenetére
Ejj... Ez így mennyire jönne ki? Mert nemrég még 55 volt az ára. Budapestre kéne úgy, hogy ugye meg is érkezzen. Én magamnak már megvettem egyet, de egy ismerősöm is beleszeretett. 1év Nokia garral vettem 55-ért. De rádumáltam a hosszabb gart, csak ugye ő még az 55erzres változatról tud. Ha tudsz konkrét árat, továbbítom neki, és lehet, hogy így is érdekli...
-
Coyote2000
őstag
válasz
Grolsch #1450 üzenetére
8910i meggyőzött, eladó a 6230i !!!
Irányár: 56K, csak felfelé lehet alkudni (ráigérni), lefelé nem. Doboz, gari (majd megnézem pontosan meddig), töltő, CD, kézikönyv, 32MB gyári MMC. Plusz: gyári független, fekete és 4 napos ezüst elő+hátlap (azaz pöpec, mintha most vennéd ki a dobozból), DKU-2 USB kábel. Problémamentes, 3.40 szoftverrel (garanciában további ingyenes frissités!)
Postai utánvéttel (mert Zalaegerszeg messze van Pesttől) 56K+postaköltség (biztositva, ajánlottan, utánvéttel. Igény esetén 24 órás expresszel.)
-
kutymorg
tag
6230i-t a 6230-as függetlenítőjével lehet függetleníteni?
-
xcbiker
addikt
válasz
jani0625 #1448 üzenetére
nekem kingston van, de ezeknél ez nem számít elég egyszerű felépítésűek, sok variálási lehetőség nincs. Inkább a méretben lehetnek gubancok. Van amelyik teló nem kezeli le a nagyobbakat, de feltételezem ez szoftverfrissítéssel orvosolható probléma. (megjegyzem a telefonhoz adott sem hipermárkás)
-
kutymorg
tag
Mit tudtok az Oxygen Expressről?
-
Grolsch
tag
Ja, MMC kártyákat meg nézhettek itt is...
www.redtower.hu
Talán némi kedvezményt is tudok intézni... -
Grolsch
tag
válasz
Coyote2000 #1408 üzenetére
Coyote2000: eladó lesz végül a 6230i?
Mert nagyon ráálltam a keresgélésre, és már használnám. Érdekes, hogy egy-két hivatalos boltban meg lehet venni függetlenül, máshol meg nem. Pl.: Tesco Vodafone boltban gyári független, nem Live menüs, de fél év garival adják újonnan... Erre 2x is rákérdeztem, de nem tudta, miért. Pannonnál adnak rá 2év garit, szintén gyári függetlenül. Tré-Mobile-nál meg elküldtek, hogy ilyen náluk nem létezik, csakis előfizetéssel. De másik Voda, és Pannon boltban már nem éltek ezek a lehetőségek. A Live meg nem csak +menü, hanem teljesen más szoftverrel kapják. Szóval maradnék a gyári függetlennél, 1 évnél több garival. Ha használtan is több van rá, mint 1 év, akkor jó az is, ha szép állapotban van, de ha senki sem adja el, akkor veszek újat... De Coyote2000 telójára fáj a fogam!
-
jani0625
aktív tag
szerintetek noname vagy nem márkás mmc-vel működik egy ilyen teló? tapasztalat?
-
xcbiker
addikt
akinek működő oxigen kell az dobjon egy privit.
-
Dtomi
őstag
válasz
Jégkokó #1440 üzenetére
Köszi a választ! Először is mire mész 1 giga telefonmemóriával??? Inkább tettek volna 128 at a telefonba és akkor nem kéne állandóan másolgatni ide-oda! sőt saját maga is elhelyezhetné a fájlokat... ja és ha olyan picik a képpontok ilyen technikát alkalmaz akkor azt is megoldhatták volna, hogy a fullúj előlap két nap után torzít a kijelző vagy gyárilag rosszul van legyártva a kis plexi... nekem ezek a hibák nem férnek bele!
-
-
Curtis
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1439 üzenetére
Hi,
Kösz az infókat. Megnézné valaki, akinek ilyen telcsije van, hogy valóban van-e benne valamilyen nullázhatatlan élettartam számláló? Kösz! -
Jégkokó
veterán
Igen rosszul tutod, nem csak a kamerát javították ki, hanem belekerül egy 208X208 pixeles kijelző, ugyan akkaora helyre , vagyis a képe 1000X jobb lett mint a simáé, meg a 6 mega memória helyett 32 kapott, meg ebbe már lehet témákat tenni, és akár 1 giga memória is belefér.
-
-
Curtis
csendes tag
Hali,
Hogyan lehet megtudni, hogy a telefon valóban új? Meg lehet tudni valahogy, hogy a telefon valóban 0 perces (pl. valamilyen kóddal), vagy higgyek az eladónak? Kösz! -
Dtomi
őstag
válasz
Coyote2000 #1434 üzenetére
Szorry ha valamit félreértettél nem akartalak megsérteni és szerintem abszolut nem az irányodba indult a válasz u.h nem tudom miért pöcsözöl le na mind1 ezen veszekedni nem fogok de azt te is +érted gondolom ha egy ember ennyiért +vesz valamit és az szar akkor nem azon kezd el gondolkodni hogy ja szétszedem megmokolom teszek bele először 1 szigszalagcsíkot aztán 1 papírzsepit aztán kettőt végül egy söralátétet mert már pupos a telefon hátulja és még mindíg mozog ezt nem bírják megoldani??? akkor ne gyártson telefont!!! Azon kívül idegesítő hibái vannak amikről sehol nem írnak és mikor észrevettem az idegtől vörös lett a fejem! nem tudom hogy az i be mennyit javítottak ha minden igaz csak a kamerát ha nem akkor sorry rosszul tudom de ez után nem is érdekel már a 6510 em után megfogadtam hogy soha többet nem veszek nokiát de ezt most csak megerősíteni tudom várom az anyázást....
-
jani0625
aktív tag
válasz
Coyote2000 #1419 üzenetére
természetesen gyári függetlenről beszélek én is, és olyan dobozban amit én bontok ki de még így is van eltérés a boltok között,viszont nokiánál nem veszek,az nekem nem ér meg +20k-t! máshol is lehet venni eredeti független nokia garis dobozos,bontatlan telefont, amitől nem kell félni.
-
ChoSimba
tag
válasz
Jégkokó #1433 üzenetére
Persze hogy ér 500at, azért vettem én is. Sztem nem eredeti, mert nem dobozban, hanem zacsiban adták, de kipróbáltam az egyiket és műxik. Vannak még más cuccok is, de azok nem érdekeltek.
Bővebben: link -
Jégkokó
veterán
válasz
ChoSimba #1427 üzenetére
Nem tudom, hogy eztte mikor láttad, de maga a kábel sokkal többet ér 500 Ft nál, még a tesco gazdaságos minőségű is .Az utángyártott meg sok esetben az eredeti nokia fölött van, mármint ami az árát illeti, mert én 3700 FT ért vettem eredetit, igaz nem volt hozzá nokia csomagolás, de az engem baromira nem érdekel, mert kb 2mp ig hagytam benne egyébbként a kábelt
-
Ford2000
csendes tag
válasz
Coyote2000 #1426 üzenetére
nem kivanok leszallni a foldre, mar ott vagyok. nezz korul kicsit, es mar latod is, hogy nehez, de realis. a masik oldala viszont az, hogy nekem ne sem surgos, se nem fontos eladni. mint tudjuk, olyan aron vettem, ami a hulyenek is megeri. ha eladom, veszek mast (meg csak nem is telefont), ha nem, akkor is megeri megtartani, mert egy ev mulva is tobbert tudom eladni, mint amibe kerult. (ha csak nem megy az ara egy ev alatt 25ezer ala)
egyebkent nezz korul vateran
ja, es szolj be, hanem koszond meg, hogy javitom a boltod eselyeit
(a jutalmat majd kuld azert el) -
Grolsch
tag
válasz
Coyote2000 #1426 üzenetére
Mikor derül ki, hogy eladó-e?
-
ChoSimba
tag
Nem akarok reklámot csinálni, de !! CSAK MA !! 500 pénz a DKU-2-es kábel a szpídsopban. Nekem már 3 van
D
-
Ford2000
csendes tag
55ert en is odaadom az egy honapod, hibatlan vodafone-os ezust 6230i-t.
a BT rol csak annyit, hogy bar lassabb mint az usb, de adatszinkronizalashoz es netezeshez ez a sebesseg eleg, a kenyelem viszont joval nagyobb.
nehezkes lenne netezes kozben usb kabelestul a telefonnal beulni a kadba, hogy ha jon valami hivas, fel tudjam venni.
volt, mikor volt kabelem a telefonomhoz, de amiota csak lehetosegem van, bt-s telot veszek, baromi kenyelmes.
okes, az igaz, hogy en nem rakom tele a telot sem mp3-al, sem fenykeppel, sem programmal, csak az adatokat nyomom odavissza -
Grolsch
tag
válasz
Mi lesz a sorsa a telóknak? Szólsz, ha eldöntötted?
Drága édes egyetlen párom azt mondta, kapok ilyet szülinapomra...
-
Jégkokó
veterán
válasz
Coyote2000 #1422 üzenetére
Én az infrát és a BT t senkinek se ajánlom számítógépes kapcsoltara, mivel baromi lassú mindkettő, és a kábel még olcsóbb is és könnyeb kezelni.Igy a másik két lehetőség fölösleges
-
Coyote2000
őstag
Rossz hirem van: legujabb PC Suite is shit, ugyanugy szarakodik mint a korabbiak. De ez csak a kapcsolat inicializalasara vonatkozik, ha egyszer felismerte, akkor mar nagyon tuti. Probaltam infrat es USB-t mindkettovel ez a helyzet. Mindenkepp USB-t ajanlom, mert sokkal gyorsabb infranal es BT-nal, raadasul pen drivekent is hasznalhatod a telcsi memokartyajat.
Az egyetlen igazan stabil szoftver az Oxygen Phone Manager, de azt meg sajnos meg kell venni, mert webes regisztracio kell hozza. Ha tudsz tort verziot, szolj nekem is. -
Coyote2000
őstag
válasz
jani0625 #1415 üzenetére
Vedd fuggetlenul Nokianal vagy elektronikai boltban, stb. Dragabb, de nem gagyi garanciat adnak ra, mint a legtobb webes mobilboltban.
Tkp. egy srac vette meg annak idejen 79K-ert, aztan 3 honaposan lepasszolta nekem 42K-ert meg egy 7250i-ert.
En csak a gyari fuggetlen telefonokra eskuszom. Inkabb fizetek tobbet. Pl. Live menutol hanyni tudok, tremobilos is idegesit, pannonnal meg elveszne a gari ha fuggetlenitenem... -
Jégkokó
veterán
Ez semmi a bátyám még valamikor tavaszal kitikasztott egy 6310i t, pedig csak napi pár órát beszélt vele és 3 hónap alatt 100 órát nyomott bele, mondanom sem kell, hogy hamar megfekűdt a telefonja, most egy 6610i je van és már megint 100 órnál jár.Azért ez már extrém használatnak számít nem?
-
Grolsch
tag
válasz
Coyote2000 #1411 üzenetére
Inkább lenne 6-800Ft a 100 perc, alapdíj nélkül... Akkor még én is kipróbálnám.
-
Grolsch
tag
válasz
És akkor ezzel gyakorlatilag a 8-10ezer forintos kis walkie-talkie-t lehet helyettesíteni, csak nagyobb hatótávolsággal? A 100 perc pedig a kimenő beszéd... ugye? Mondjuk erre hülyeség a havidíj, mert így tényleg bebukják... Viszont ha csak a beszélgetésért kérnek pénzt, arra tudtam volna egy egész ifjúsági csoportot... Mert ugye mondjuk egy kültéri program több állomással azért ki tudná használni, hogy valaki beszél, és mindenki hallja, ahelyett, hogy egyesével mindenkit fel kell hívni...
-
jani0625
aktív tag
válasz
hol vetted hogy 2év gari van rá?
ez hogy működik hogy egyik helyen nem is hallottak 2év nokia garról a 6230ihez,csak az legújabb modellekhez, máshol meg így hirdetik? valaki tud erre magyarázatot? -
erdoke
titán
válasz
Coyote2000 #1400 üzenetére
Furcsa, hogy a szerinted (és a Nokia szerint) az a béna, aki nem akarja buherálni a 100e Ft-os telefonját.
Az asszony 2+ éves Siemens SL55-je még ma se nyiszorog, és az új Samsung D600-a se úgy néz ki, hogy valaha is fog.
Csúcskategóriás telefontól szerintem jogosan elvárható, hogy ne legyen ilyen gagyi fílingje. Ahogy az általam említett Nokia elődöknek se volt (meg a 6210-nek se, de az azért egy fokkal gyengébb volt). -
-
Davs
tag
válasz
Hy!
Azt mondták, hogy kérdezzem meg, hogy:''Azért olvasgass először telefonos fórumokat, hogy van-e, és melyik a stabil software hozzá.'' Nos? -
Coyote2000
őstag
válasz
Grolsch #1409 üzenetére
fekete elolap popec, 2-3 pici karc van (alig eszreveheto) az oldalan. ezust elolapot ma vettem, nem hiszem hogy par nap alatt lekarcolom
PTT mar van tremobilnal, de nem ajanlom. Egyszer hasznalod (ezzel aktivalod), es fizetned kell 2500+400 Ft-ot! Ebbol 2500 Ft a havidij, es 400 Ft a napi dij!!! 100 perc beszelgetest kapsz erte, utana megint 400 Ft! Ilyen brutalis arakon azt erik el, hogy bebukjak az egeszet... -
Grolsch
tag
válasz
Nagy dilemma ez. A 6510-et is 65ezerért vettem anno, de akkor a boltban 85-95 között mozgott. Most meg 10-15-öt se ér. Viszont te legalább adsz hozzá plusz dolgokat, nem úgy, mint sokan mások. Tetszik a másfél év gar, az előlapok, és az USB sem haszontalan. Láttam még egy másikat 55ért. Ahhoz meg egy 128MB memóriát adott a srác, és a teló csak pár hetes volt. De a tiéd így jobb ajánlat. A burkolatok milyen állapotban vannak? Engem is úgy érdekel, mint ahogy te adod el. Még barátkozom a gondolattal, hogy megint költök-e ennyit telefonra. Mást viszont nemigen vennék. Tehát vagy ez, vagy semmi.
Tényleg, nem tudjátok, van-e olyan szolgáltató, ahol a Push to Talk funkciót ki lehet próbálni?
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
válasz
Grolsch #1406 üzenetére
na en meg most veszek 8910i-t, es eladom a 6230i-met, ha az uj telcsi jobban tetszik. De 55 alatt az enyemet se kapod meg - viszont kapsz hozza DKU-2 USB kabelt, egy fekete es egy ezust eredeti elo+hatlapot, minden gyari tartozekat, es 1.5 ev Nokia garanciat. Gyari fuggetlen es popec allapotban van.
ha 55-ert nem viszi senki, akkor rohadjon ram, szeretni fogom
azert meg ne kezdjetek bombazni emailekkel, csak holnap kapom meg a 8910i-t, utana meg el kell dontenem, melyiket tartom meg. Majd szolok ha mehet a biznisz -
Jégkokó
veterán
válasz
Grolsch #1406 üzenetére
Pedig ujjonann nem fogsz sehol se kapni 40 ezer Ft alatt sehol se, max ha valami kamionról leesett cucc, de arra meg nincsen garancia.Az én telefonom 45 ezer Ft ba került a pannonnál különleges ügyfél részére, mert hát nem egy telefon lett tőlük véve és igy jóval olcsóbban kaptam meg a tellát
-
Grolsch
tag
Az az érdekes, hogy a 6230i Aproneten 60, míg a ''nagyoknál'' (63)-75-110. Én is kinéztem ezt a telót, de jó állapotú használtért nem adnék 40-nél többet. Mert akkor inkább veszek újat 60-ért. Viszont 55 alatt senki sem adja. Én egy 6510-et váltanék le vele, de mellette van egy 8910-em is. Az egyetlen probléma így öregségükre az akku. A 6510 már megszolgálta az árát, de a 8910-et nem adnám el. Nem i, de valami egyedi. Valahol van egy 8110-es banánom is, bár azt ma már nem sok dologra lehet használni, akksija meg kuka.
-
Ricardo
titán
Azért egy ilyen kategoriájú telefonnál had ne tömködjön az ember mindent a hátlap alá
-
Dtomi
őstag
Én inkább eladom a pics*ba nem mokolok 1hetes telefont, amugy se tetszik! ha nem jön érte 7 végén a srác 30 ba akárkinek odaadom ja és sima nem i
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hobby elektronika
- Honda topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest