Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kiváncsi f.. #7710 üzenetére
Szvsz szerint csak rosszul csináltad, most direkt kipróbáltam (felpattintottam az Eset IS 2022-t) és simán ki is zártam az oldalt.
Legújabb Eset IS 2022, nyomsz egy F5-t, aztán 1 | 2 | 3 (*ztracker.cc* kell hozzáadni), végigokézod, és már megy is az oldal.
Ettől függetlenül csak saját felelősségre ez a móka, mert ha tényleg káros az oldal, akkor szopóálarc is felkerülhet!
-
Jack Oneill
veterán
válasz
kiváncsi f.. #7710 üzenetére
Soha nem jutott eszedbe, miert jelez ra? Nem veletlen. Egyebkent meg egy email az egesz az ESET reszere es felvilagositanak, hogy miert jelez ra. Sot, el is mondjak szerintem, hogy tudod a kivetelekhez rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MotoGP & WSBK
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest