Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz
Mister_X #1108 üzenetére
Kommunikáció meg egy dolog, nem tehetik meg, hogy naponta kiadnak valami progress informationt, mert azzal növelik is az elvárásokat és alá is ássák (meglepetés ereje pl.) az egészet.
Egyetértek de azért lássuk be egy ilyen viharos indulás után azért nem az a megoldás, hogy lassan egy hete nem kommunikálnak semmit. Ez szerintem pont a másik véglet valahol a kettő között kéne megállni és azt tartani.
Ide nem meglepetés ereje kell hanem valamit mutatni, hogy igen ez jön ezen dolgozunk stb, hogy tartsák a lelket azokban akik megvették a játékot és játszanak.
Én pl váltottam most pc-re a modok miatt mert egyszerűen a PS verzió nem köt le 50 óra után, PC-n meg van egy két olyan apróság ami miatt meghozta a kedvem, hogy tovább játsszam illetve elölről kezdjem.
Nem sajnálom a rá költött összeget mert szórakoztatott már a játék annyit, hogy nekem megérte de ezzel a zéró kommunikációval nem vagyok kibékülve akkor se.
A fizetős DLC-k engem nem zavarnak ha teszem azt egy év múlva érkezik az első és addigra ingyenes patchekkel olyan állapotba kalapálják a játékot amilyennek ígérték.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest