Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
Hamarosan lejár a műszaki a kocsimon. Gondoltam elmegyek kicsit kikormolom a kipuf. rendszert a vizsga előtt, mert ritkán járok vele városon kívül.
Nem is volt nagyon ellustulva a gép, szépen kihuzattam 160-ig 4-esben autópályán. 4-esben mentem vele 130 körül vagy 10 km-t.
Meg erre arra elmentem még vele, csak ott 60-as táblák voltak , úgyhogy ott nem tudtam menni.Lényeg a lényeg, hogy egyszercsak elkezdett pittyegni valami (pity pity pity) , olyasmi hangon, mint valami tolatóradar
Tapasztalt már valaki ilyet? Most gyanakszok egy olyasmire , hogy nem túl tiszta már a levegőszűrő és lehet az okozhatja.
Amint elvettemn a gázról a lábamat kicsit nem sokkal utána elmúlt, vagy ha felváltottam 5-be akkor is.jasszer
nissanfunclub.hu-n nézted már? Ott vannak ilyesmi letölthető dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest