Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alba Game

tag

válasz Bad Pritt #3749 üzenetére

Az accountot feltörik ??? Mégis hogyan ? Ha már annak kevés esélyt adsz, hogy a PS3 vagy X360 géped ellopják (ha mégis, akkor az első volna nálam az, hogy azonnal egy pc -n jelszót változtatok), hát akkor ennek? De ha mégis. Teszem fel betörnek hozzánk és viszik a konzolom. Nem feltételezem, hogy az miatt törne be egy Sony fan. Lakatos Rámbókettő meg csak hót-hüle legalább annyira, hogy ne tudjon mit kezdeni vele. Értem az aggályaid, de ennyi erővel mondjuk ha betörnek és most elviszik a WiiU -t, akkor vihetik gyak. mindenem ami hozzá kötött. Accountot, mentéseket, letöltéseket, vásárlásokat. Gyak ugyanaz a felállás, vagy még rosszabb is. :O

Amúgy sztem elenyésző a hányada a "WiiU után újra WiiU -t veszek" felhasználóknak. Tudom, "nekem is van ismerősöm, aki így csinált, mert beleugrott a ps4 -be és csalódott", de akkor is. Minimális WiiU userbase mellett még az emlegetett halmaz is jóval elenyészőbb. Szóval igen, nehéz kérdés ez. De véleményem szerint kissé sántít az N ezen megoldása.

Új hozzászólás Aktív témák