Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
Sziasztok!Úgy tűnik hogy most ebben a hónapban be tudok invesztálni egy 3DS XL-be egy játékkal mondjuk a Luigis Mansion Dark Moon-ra gondoltam mellé. Hiába a sok sok munka meghozta az eredményét
. A véleményeitekre lennék kíváncsi a géppel kapcsolatban mert az a helyzet hogy én még ilyet a kezemben sem fogtam csak videókat nézegettem róla!Nem újonnan szeretném megvásárolni szóval örülnék ha segítenétek hogy használtan azért szép állapotban mennyit is ér ez a gépezet mert nem szeretném ha hülyének néznének!
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 15 - i7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest